Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He şunuda diyorum bunların bu dünyada iki yakası bir araya gelmez deccalin Türkiye şubesi bunlar onur gurur haysiyet sıfır zaten o yalı çocuğu mümkün değil başarı göremicrk hatta iddia ediyorum fenev 10 sene şampiyon olamaz çok hak yediler

Yarın direk açıklama yapmalı kulüp başta erten Şener ve Ahmet Çakar isimli şahıslar olmak üzere geriye kalan tüm beyaz tv çalışanları bu tarihten itibaren antrenmanlara ve stada alınmayacaktır diye

Arkadaşlar bunu yazacağım için maalesef huzursuzum ama ben , ailemin işleri gereği hükumet partisinin içinde az buçuk bulunan birisiyim. Neyin ne , kimin kimin adamı olduğu malum siyasi camia içinde iyi bilirim. Bunu , şu konuya açıklık getirmek için söyledim...

E.Ş denen şahıs, tanimlamama gerek yok, herkes iyi biliyor , güncel siyasi konjonktürde kim güçlü ise onun tarafından olmak isteyen bir arkadaşımız.Ama sunu bilin ki , x partisinin siyasi cevresini , 4 katmanli bir cember olarak dusunursek , E.s 4. Katmanında yer alır.. Dünkü tehditleri , katmanın dışında olduğunu bildiği E. TIMUR a yöneliktir.

Uzattım kusura bakmayın. Finale geleyim , başkanımız Dursun Özbek, yukarıda bahsettiğim çemberin direkt 1. Katmaninda yer alır, bakmayın sessiz durduğuna, e.s nin benim dediğim yerde , tek sözüyle ne beyaz TV bırakır, ne e
S bırakır, malum arsalarimizi kolayca alabilmesi , bu gücüne dayanır. ( tabi bu siyasi yakınlık durumu iyi ya da kötü yoruma aciktir).

Özet geçecek olursam , ne ertem , ne ali k. Ne bir başkası mevcut düzende başkanımız kadar etkili değildir. Bunu ben futbolla alakası olmayan babamın, başkanımızı her tv de gördüğünde anlattıklarından da biliyorum.

Kısaca Başkanımız olaya müdahale ederse , ne erden timuru yedirir , ne ortadan vbeyaz TV diye bisey bırakır. Hatta şunun garantisini veriyorum, Ne ali koç, ne başkası bu sezon direkt yada indirmekten olarak başkanı hedef alan açıklamalar yapamaz , yapamayacaktır.

Raaad olun yani , masada da varız.

depay mertensi beğendi belotti eşi designer bir kadını takip etti ateş olmayan yerden duman çıkmaz acaba ikisi için mi uğraşılıyor diye düşünüyorum mertensi de kısıtlı kullanırız daha iyi berim alırız

İhtiyacımız olan profil Belotti bence Depay değil.Bu adam inanılmaz güçlü ve inatçı,Umut Bulut'un 3 gömlek üst versiyonu gibi.Umut'un bu ligde neler yaptığını düşünürsek Belotti net olarak içinden geçer ligin.

Okan
Dubois Nelsson Abdülkerim Pwa
Torreira Oliveira
Yunus Mertens Depay
Belotti

Pva oynasa ne oynamasa ne. Herif sürekli top kaybediyor dönüşünde pozisyon veriyoruz. O yüzden o oynayacağına kazımcan oynasın daha iyi. En azından adam genç ve gelişime açık. En kötü pva kadar oynar. Hiç belli olmaz belki 3-1-4-2 gibi bir sisteme de geçebiliriz.

——— - Muslera - ———
Dubois - Nelsson - Bardakçı
——— - Torreira - ———
Yunus - Midstjö - Oliveira - Kerem
—— Belotti - Mertens ——

Devam.

Belotti/Seferovic/Mertens/Gomis

Kusuruz bi forvet rotasyonu.

Belotti: Fiziksel yönden ayı gibi sürekli,koşan,basan,koşu atan forvet

Seferovic: Çok iyi bağlantı forveti gol atmadan çok takımı oynatmayı düşünür tam bir takım oyuncusu.

Mertens: Dünya futbol tarihinin en iyi sahte 9larından teknik kapasitesi,üreticiliği,şapkadan tavşan çıkarma özelliği 10 numara

Gomis: Pozisyon bilgisi,son vuruşları çok iyi kaşarlanmış forvet tam son 10-15 dk yorgun savunmalara karşı oyuna sokup maçı alacak adam.

Birlik olursak Türkiye'de bizi yıkacak güç yok. Kenetlenin başka Galatasaray yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt