- 2 Temmuz 2011
- 137.799
- 58.729
- 5.488
datça,gümüşlük ve kuşadasıneresi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
datça,gümüşlük ve kuşadasıneresi
2 büyük handikapı varmış okuduğum bir tanesi sakatlık problemi diğeride aşırı kart görme. Oyun olarak skorer 10 numara ama trabzonda o bölgede oyuncuları var nasıl bir düzenle oynayacaklar ona bağlı birazda katkı vermesi.Bu Penis büyük fark yaratır mı Trabzon'un aldığı
Reis skorer de kariyerinde pek skor gözükmüyor.2 büyük handikapı varmış okuduğum bir tanesi sakatlık problemi diğeride aşırı kart görme. Oyun olarak skorer 10 numara ama trabzonda o bölgede oyuncuları var nasıl bir düzenle oynayacaklar ona bağlı birazda katkı vermesi.
Bodrum’a gidecek kadar durumun varsa Gümüşlük.datça,gümüşlük ve kuşadası
bu sefer ballıyım.kuzenimin gümüşlükte yazlıgı var,villası.datcayı da cok seviyorum,gide gele alıştım.kuşadasında da bizim yazlık varBodrum’a gidecek kadar durumun varsa Gümüşlük.
Daha düşük bütçe ile güzel deniz, kafa dinlenemece diyorsan Datça
Caddebostan sahili ayarında kalabalık ile tatil öldürmek için Kuşadası
Kuşadası maksimum 1 gece 2 gün kalınacak yer. Geri kalan da talks money
Ben bonuslarıyla vergisiyle vs. saçma bir mantıksal hesap yaptım orada zaten renktaş. Demek istediğim şey eğer bakmak istersen Marcao'dan dahi kar etmediğimiz. Nelsson'a gelen teklifte 12+2 ya da 15 falan. Ona da aynı şekilde bakarsan ondan da çok fazla kar etmiyoruz. Demek istediğim her oyuncudan aslında performans olarak katkı alıyor olduğumuz. Kerem gibi ya da 1-2 milyona scout transferi yapmıyorsan durum bundan ibaret. Yoksa bugün Porto bu kadar borç içinde olmazdı. Ajax'ın hem satış yapıp hem satmasının nedeni Avrupa'daki başarılarıdır. Bu sene Avrupa'da başarısız olsak ne Nelsson'a ne de Marcao'ya teklif gelirdi. Yani Hojlund'a 9 verelim Seferovic'in yedeği olsun, olmaz. 9 milyon verdiğin adamı 11'e koyarsın.Maaşları yanlış hatırlıyorsunuz marcao ilk bize geldiğinde 800 bin alıyordu sonra iyi performansı sonrası ve sözleşme süresi biteceği için yapılan kontratta 1,2'ye çıktı maaşı. nellsonda şuan 800 civarı alıyor o yüzden zaten ben gitmek istiyorum diyor bizden şuan istediği yıllık 2'ye yakın. Marcao'da toplamda maaşlarla birlikte 7 civarı verdik ve şuan 12'ye sattık nelssonda bizim istediğimiz rakama giderse 20 civarına gidicek onda da 2 katı kar yapmış olacağız.
Bu arada ben belotti'ye burun kıvırmıyorum elimizde seferovic varken 2. bir aynı seviye oyuncu yerine genç ve ileride satabileceğimiz adama yönelmek daha mantıklı diyorum seferovic olmasa elimizde net gelsin derdim ama yönetim seferovic'i aldıysa arkasına aynı seviye bir adam almak takımda ve oyuncularda huzursuzluk yapar iki oyuncu da buraya oturmaya gelmez 2 forvet yapsak mertens nerede oynayacak o da problem. Birde sadece lig var haftada 1 maç rotasyona da çok sokamayız golcülerin bir ritmi vardır her hafta bir maç sen oyna diğer maç sen diyemeyiz ki geçen sezon fatih terim bunu yaptı forvetler boş kaleye kaçırmaya başladı ritimleri ve özgüvenleri gittiği için.
Bizim genç topçularda yok şu adamdaki disiplin çalışkanlık
Enis Bardhi’yi önermiştim bu sene adı bizimle de çıktı twittercılara göre. Bakasetas’tan iyi adamBir de bu Enis'i biz alsak Motz kod adlı hamsisever şu an bok atmakla meşguldü TS alınca sesi çıkmıyor hiç.
Son durumunu bilmiyorum ama penaltı atar gibi free kick atıyordu. FM 21'de sadece duran top için almışlığım vardı. 19 ya da 20 free kick puanı vardı, her maç ya free kick ya da uzaktan bir şut ile gol atıyordu mutlakaBu Penis büyük fark yaratır mı Trabzon'un aldığı
Kaldırdılar lan kaldırdılar!!! En güzel içeceği kaldırdılar!!Ekli dosyayı görüntüle 173247 TANG sever miydiniz
Hocam sanırım yurtdışı kamp gecelerinde ateş yakıp "Akdeniz Akşamları" çalmışO tirnaklar ne hoca

Adamın iyi şut tekniği var birde serbest vuruş yeteneği acayip. Bu iki özellikle bile çift hane görebilir türkiye'de ki kaleci seviyeleri ortadayken. Birde skorereliğini düşüren de levante takımında oynaması küme düşmemeye oynayan takımda skor üretmek zor olabilir bir 10 numara için.Reis skorer de kariyerinde pek skor gözükmüyor.
Bir de İspanya'da öne çıkan adamlar burada pek fark yaratamıyor gibi.
bireysel çalışmalar yapmıştır muhtemelen girdiği testlerde de başarılı gözüktüyse sorun yokturMertens gelir gelmez takımla çalışmaya başlamış bu adam sene başı kamp görmedi diye biliyorum riskli değil mi bi tık?
Adam Belçika'da Leuven takımıyla çalışmalar yapıyordu.Mertens gelir gelmez takımla çalışmaya başlamış bu adam sene başı kamp görmedi diye biliyorum riskli değil mi bi tık?