Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O fotoğraf gerçek değildi ama dün imzalamaya gitti diyorlardı. Belotti konusunu çok bilmiyorum zaten, @Sami Karakoç daha iyi biliyordur.

Bu arada, Maxi Gomez konusunda Fenerbahçe'nin eli çok güçlü değil sanki. Valencia'nın elinde hali hazırda 10m€+ bir teklif var diyorlar. Fener de 10m€'nun altına çekmek istiyor ama zor. Bizim Marcao - Zenit mevzusu gibi bir durum var orada
belotti konusuna hakim değilim italyanları takip ediyorum ama son 2 3 gundur hiç habere denk gelmedim

fenerin gomez işi zor. 4m teklif etmişler

belotti'yi aldığımızı farz edelim, belotti-seferovic-mertens-yunus-kerem şu beşlinin sahada olduğu adam akıllı bi kadro yapsanıza ben işinden çıkamadım. sefer/mertens ikilisinden biri yedek kalıyor ve iki senaryoda bambaşka oyunlar demek

Belotti medyada çıktığı an Fener alır. Gelecekse de gizli yürütülmeli.

O fotoğraf gerçek değildi ama dün imzalamaya gitti diyorlardı. Belotti konusunu çok bilmiyorum zaten, @Sami Karakoç daha iyi biliyordur.

Bu arada, Maxi Gomez konusunda Fenerbahçe'nin eli çok güçlü değil sanki. Valencia'nın elinde hali hazırda 10m€+ bir teklif var diyorlar. Fener de 10m€'nun altına çekmek istiyor ama zor. Bizim Marcao - Zenit mevzusu gibi bir durum var orada
12 istiyorlar. 15e alıp katkı alamadıkları adam.

Ben olsam veriyorlarsa Batshuayi'yi alır dönerim ama sanırım ona da bonservis istiyorlar ve EPLden talibi yok.

Mings diye sol ayaklı bir stoperlerinin gitme ihtimali var sanırım. Sevilla'dan aldıkları Diego Carlos'u ( Sevilla'da sol stoper oynuyordu) sol stoper yapacaklar o yüzden doğru olma ihtimali yüksek. Ama ilk önce Mings işinin belirli noktaya gelmesini bekleyeceklerdir ondan sonra serbest kalma bedelini ödeyip bile çekebilirler.

Roma face a problem, as Bologna still haven’t been able to agree terms for Eldor Shomurodov, so the Giallorossi can’t sign Andrea Belotti.

The process had been in full swing, with Shomurodov heading to Bologna on loan with an obligation to buy, freeing up room in the squad to pick up free agent Belotti.

However, the negotiations with the Rossoblu are dragging on without a solution yet.

Roma are asking for €15m to sell the Uzbekistan international, whereas Bologna consider that to be too high a valuation.

The 27-year-old was purchased from Genoa for €18m only a year ago, and they also owe the Rossoblu a 10 per cent cut of the sell-on fee.

Shomurodov did not live up to expectations at the Stadio Olimpico, scoring five goals with six assists in 40 competitive games.

Until Roma get him off the books, they cannot pick up Belotti, who has rejected more lucrative proposals from Wolverhampton Wanderers in order to wait for Jose Mourinho’s side.

Sürekli olarak Bahsettiğim cahil topçu örneğinde bir tane daha

Genç topcularla kişisel gelişim dersi şart oğlu sart. Bunları da tek tek örnek gostericen öyle anlatma falan değil baya baya gözündeki pişmanlıklarıni bizzat anlatandan gostericen.

Tamam imkanlar soru işareti de 80m lik ülkede bizzat ülkeden yetişen oyuncu çıkaramama sorunsalı tam olarak bu sebepten başlıyor. Bunu cozersek fabrika gibi topçu basarız avrupaya. O zaman kulüpler Avrupada elle tutulur başarıyı sağlar.

GscimbomMobile

Bence 8-10 numaraya gerek bu saatten sonra.

Torreira-Midstjö-Oliviera-Mertens

Dörtlüsünden üçü oynayacak muhtemelen.

Torreira’nın tam yedegi yok. Onun disinda tum oyuncular yerliler ve Cica ile yedeklenmis durumda. Cica-Emre Akbaba’dan biri yaninda yukaridaki dortluden biriyle iyi performans gosterirler diye dusunuyorum.

Mert Müldürü alirsak yabanci sorunumuz kalmaz, 2 beki de yedekleriz.

İlk hedef Mert olmali. Bence Ogulcan da sag bekte is yapar yedek olarak. Gecen sene kotu takimda ayakta kalan tek isimdi son oynadigi maclarda.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam mico yedekler 6'yı sorun,kanatlarda ve stoperde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt