Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belotti'yi aldığımızı farz edelim, belotti-seferovic-mertens-yunus-kerem şu beşlinin sahada olduğu adam akıllı bi kadro yapsanıza ben işinden çıkamadım. sefer/mertens ikilisinden biri yedek kalıyor ve iki senaryoda bambaşka oyunlar demek

Bana da orta sahada hala eksiğiz gibi geliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7-8m€ civarına bitirmek amaçları da ben sanmıyorum Valencia'nın o kadar düşeceğini

@Keramettin TANRIVERDİ En olası ihtimal de Batshuayi muhtemelen ki ne vereceği de aşağı yukarı belli olan bir adam. Son dakika abuk subuk bir isim getirip bütün sezon söverler umarım
Batman bence Pedro ile iyi ikili olur ama fenerliler kaçırdığı ilk golden sonra adamı yiyecektir. Kaos içindeki bir takımda yapabileceğini sanmıyorum.

Belotti transferini çözecek kişi Mancini hocamızdır.
D7VrfIeW0AA8qtb

Belotti İtalya'dan çıkmaz kolay kolay. Konfor alanını terk etmek istemiyor adam. Ama Türkiye'ye gelecek olsa bizi tercih ederdi. Hem hoca hem kadrodaki 4-5 oyuncu İtalyancaya hakim. Son transferlerle de dikkat çektik biraz.

Galatasaray, Belotti için pusuda. (Tuttomercato)

1660162409042.webp

4 gün öncesine gidiyoruz.seri ve nzoznziyi bilen tuttomercato haber yapmış belottiyi

Ulan nası don biçtiniz öyle galeyana geldiniz.

Belki fb anlaştı da ondan takip ediyor. Bizle olduğu ne malum

Nelson hiç trip atmayacak abi. Eğer şu anda teklif alıyorsa Galatasaray sayesinde aliyor. Serbest kalma maddesindeki parayı getirsin nereye gidiyorsa gitsin. Getiremedi mi ? Paşa paşa oynayacak. Kreş değil burasi

Bu fenerbahçe bataklık gibi. Çok çabalasanda dibe doğru gidiyorsun. Ali koç bataklığın tam ortasında. Her sene dediğin gibi yeni 11 yeni hoca yeni bir taraftar uyutma yalanı. Olmuyor işte zorlama. 3 sene aynı hocayla aynı kadroyla oyna 1-2 takviye yap geç. Ama o kadar çirkin bir kulüp ki burunları boktan kurtulmuyor. Böyle devam ama.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok dile getirmek istemiyorum ama bazı şeylerin karmasını (ya da adını ne koyarsan) yaşıyorlar bence.

Bu arada belottide tam morinyoluk forvet ha

Iyi tercih yapmis militoyu cok andiriyor tarzi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt