Yunus Emre
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2022
- 124
- 111
- 118
6 ya biter...sırtlarında taşırlar istanbula kadar...hem genç hem bitirici bi oyuncu bence denenebilir...9 diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 ya biter...sırtlarında taşırlar istanbula kadar...hem genç hem bitirici bi oyuncu bence denenebilir...9 diyorlar
Malesef admirimM. Sancağın parasi senin vergiler mi oluyor
Çift forvet oynamakta bir seçenek. Kimi tutacağını rakipler düşünsün.
ben bütün günü kaçırdım
özet mümkün mü
Mertens 10 olur forvet olur. Kanat barış alper ve emre kilic şu anMertens'le çift forvet oluyoruz zaten. Mertens de bu yaşında kanat oynamaz, ki zaten Kerem-Yunus var kanatlarda ve oynamak zorunda gibiler şu an için.
52m Euro alacak ne birader? Kaç para kazanmış Barça'dan da o kadarından vazgeçmiş. Kağıt üstünde öyle bir şey varsa bile başka yerden telafi edeceklerdir o açığı. Futbol dışından bile olsa. 52m euro abi bu, boru mu yani? Kariyerinin nerdeyse 10 senesine falan denk gelir be adamın...
Ali Akman halen yolda mıymış ?Neyse Haluklari izliyorum belki beni gs de yazar
Kardesim Bana ne Ali den Veli den ben kendi derdindeyimAli Akman halen yolda mıymış ?
Aklıma geldi bizim şu sponsor işi noldu.
Hani bir aralar bayağı Hype haberler çıkıyordu.
İtalya basınında zaten haber çıktı onlar daha çok resmiyete dökülmek üzere olan transferleri yazıyorlar, yazdıklarında da pek dönmüyor.Fabrizio ve Nico girer Belotti doğru olsa adamlar tüm italyadaki menajerlerin kankası
Görüşme olmasa direk yalanlardı. Birşey demediğine göre müspet gelişmeler olabilir yakında
42 maç 14 gol 4’ü penaltı. Sana göre yeterli mi? yada Batshuayi’nin iyi bir golcü olduğunu falan mı düşünüyorsun. Ondan önceki sene 2 gol attı, Valencia gitti 3 gol attı taraftarın gol atamıyor diye beste yaptığı saçma sapan bir santrafor. Pres yapıyor diye bu maliyet gereksiz.14 gol atmış lig de