Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FZ1A28uWIAceyps
👏

ankaragücü konyaya o kadar basmıs ama konya cıkabilmis

kim bu konyanın stoperi 6 nosu

Lafa geldıgı zaman büyüklük diyorsunuz ama X Bi futbolcunun adı gecınce fener alır dıyorsunuz. Nerde senın büyüklüğün kendınızle çelişiyorsunuz. İstisnalar harıc avrupadan Bi oyuncuyu istiyorsak bizi seçer, feneri degıl.

Eğer Mertens-Yunus-Kerem üçü de banko 11 oynayacaksa (biri Mertens olduğu için, diğer ikisi de hem hak ettikleri için hem de yerli sayısı için) iki tane daha santrafor koyamazsınız onu diyorum işte arkadaş. Orta saha kim olacak? Bir tek Torriera mı? Yani tamam adam her yere yetişir dedik de...

Maçta skor ihtiyacı varken sona doğru falan onları anlıyorum, zaten değişiklikler yapılır, Berkan falan bile girer, yerli sayısı tutturulur problem yok. Ancak ilk 11 için şu anki kadroda eğer saydığım üçlü oynayacaksa ikisini birden sahaya atmak çok çok zor.

Belottiyi adanada mahalleye koy sırıtmaz. Romenlerin arasına sal yine sırıtmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer Mertens-Yunus-Kerem üçü de banko 11 oynayacaksa (biri Mertens olduğu için, diğer ikisi de hem hak ettikleri için hem de yerli sayısı için) iki tane daha santrafor koyamazsınız onu diyorum işte arkadaş. Orta saha kim olacak? Bir tek Torriera mı? Yani tamam adam her yere yetişir dedik de...

Maçta skor ihtiyacı varken sona doğru falan onları anlıyorum, zaten değişiklikler yapılır, Berkan falan bile girer, yerli sayısı tutturulur problem yok. Ancak ilk 11 için şu anki kadroda eğer saydığım üçlü oynayacaksa ikisini birden sahaya atmak çok çok zor.
Katılıyorum gerek yok genç kanat genç forvet al tamam.

Belotti'yi ilk duyunca gerek yok gibi gelmişti de şimdi Gomis ile Omar'ın kontratlardan çıkıp Belotti'ye girebiliriz evet derhal alınmalı.

Onurrrrrrrr

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt