- 5 Şubat 2013
- 15.492
- 2.680
- 1.828
bu samiyenhaber ne ayak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pantolonu daraltamamışlar. terzi bu likralı demiş. transfer zora girmiş olabilirBu sefer terzi ile yürüyoruz belottiye
Dar paça istemiş tam daraltamamiş. Sorun büyükpantolonu daraltamamışlar. terzi bu likralı demiş. transfer zora girmiş olabilir
herseyı bılıyorbu samiyenhaber ne ayak
Nelsson’dan farki topla geriden cikabiliyor. Nelsson’un top kullanimi iyi ama geriden topla cikamiyor. Gecen sezon geriden topla cikislarda cok sorun yasadik. Torreira da izledigim maclarda oyle stoperlerin ortasina girip oyun kuran bir 6 numara degil.istatistiklerine bakıp beğenmiştim 2 penaltı yaptırmış son sezonunda o biraz üzdü. ismi geçenlerden olsenle birlikte en uyguna bitireceğimiz genco bu
doğrutwitter'da kendi kendine tribe giren duyumculara itibar etmeyelim
Boyle kontratlari veriyoruz şu an iyi güzel de inşallah UEFA ceza vermez ikinci bir Avrupasız seneyi bünyem kaldırmaz.ayrics belotti fazlaca hayalperest bir beklentiBen ilgimiz olduğunu düşünüyorum ama olur mu olmaz mı birşey diyemiyorum santrafor olarak Gomis 1 sezonu kaldıramaz sonradan oyuna girer seferovic ve Belotti olur mu olur yalnız imza ücreti ve kontratı sağlam olur
bana pek realist gelmedi üstadım.doğru
belotti ile ismimizin çıkması seni pek mutlu etmemiş gibi moz
gergin gördüm seni