- 12 Temmuz 2009
- 60.906
- 24.274
- 3.138
besiktasa saplar mi ustad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BABA STOPER tanimina uyuyor. 1 sene sozlemesi kalmis ama zor transfer maalesef

Sonraki satıştan pay( kârda pay) var diyen bir kaynak hatırlamıyorum.Maç başılar bizde 10 bin €'dan başlıyordu. Bu sene maaşı 1,2 oldu. 5'e yakındır o para. Vergiden emin değilim. Bu sene yeni sözleşme yaptılar, orada kesin yükseldi. Öncesini hatırlayamadım. Devre arası geldi sonuçta.
Geçen sene yaptığımız tüm transferlerde açıklamasak bile sonraki satış karından pay var. Morutan-Cica-Nelsson-Mostafa vs. Belli oranlarda pay koyuldu. Bir yerde söylemişlerdi. Cengiz döneminde sonraki satıştan pay açıklamama işi başlamıştı. Hatta Falcao'nun sonraki satışından %50 pay vardı.
mertens, torreira ve sergio'da tam batak çevirecek tipler var.takımda çok pozitif bi hava var galiba ya yeni gelenlerde çok sempatik adamlar, bunlara 365 gün kamp yaptırsan gık demezler heralde şuan
Neden +2?Ali Naci Küçük: “Galatasaray Kulübü başarılı futbolu ile takdir toplayan Yunus Akgün’ün ücretine iyileştirme yapıp sözleşmesini de 2 yıl uzatacak.”
Latin bir stoper![]()
Hakan Beyden para akıyor SıdddıkkkkDerhal alın Hakan bey Kuşadası![]()
Kaaaaaaaapppppp!!!!!BELOTTTIIIII
?Kaaaaaaaapppppp!!!!!
Var diye hatırlıyorum renktaş. Morutan ve Cica'da da vardı.Sonraki satıştan pay( kârda pay) var diyen bir kaynak hatırlamıyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belottiyi hemen kapalim manasinda