Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur'a algı yapıyorlar onun yerinde olsam gider Belotti'yi getirirdim şovun kralını yapardım

FZ0MbRqXkAAs6ki

Belotti'yi hiç izlemedim. İyi midir? Bizde iş yapar mı? 4-4-2 mi oynayacağız acaba? Belki de (Nelsson'un gitme durumundan da önce) Okan Hoca'nın stoper istemesinin nedeni zaman zaman 3-5-2'ye dönmek istiyor olması olabilir mi?
baya sağlam golcü , alırsak harika olur tüm sezon seferle gitmez zira

Belotti bonservisiyle olsa minimum 10 milyon. Böyle düşünürsek imza parasında biraz cömert olabiliriz

erden timura saldırdıkları icin erden baskan belotti ile cevap verecektir

---------------Muslera---------------
Dubois--Nelsson--A.kerim--Aanholt
----------Torriera--Midtsjö-----------
Yunus--------------------------Kerem
----------Belotti--Seferovic-----------

----------------Muslera-----------------
------Nelsson--Transfer--A.kerim------
------------Torriera--Midtsjö-----------
--------Yunus--Sergio--Kerem---------
------------Belotti--Seferovic-----------

Mertens geldigi gün Kadir yazmisti sanirim bir gün öncesinde gelir mi gelmez mi tartisiyorduk tak diye geldi. Her an hersey olabilir. Bence Belotti Giresun macinda tribünde olmasi için ugras var

Okan hoca yetinmiyor çok net belli Seferovic-Gomis var ama işi şansa bırakmıyor. Muhtemelen idareli bir şekilde hepsinden faydalanacak.

5 m imza parası 2 yıla yayılacak, 3 milyon+bonuslar Belotti masadan kalkmaz

İç sahada eski Samiyen cehennemi için tarif:

Muslera
Dubois Nelsson Bardakçı Pva
Yunus Midstjo Torreira Mertens
Seferovic Belotti (4-4-2)

Veya
MidstjoOliveira Torreira
Seferovic Belotti Mertens (4-3-3)
Midstjo ve Torreira ikilisi top kapma canavarı ve geri dönen topları toplayarak iç sahada rakibi tamamen rakip yarı sahaya gömeriz. Bu ikili rakip yarı sahaya kitler oyunu.
Belotti Seferovic Mertens ile delik deşik ederiz Oliveira yerine yunusta olabilir o keskinlik için seçenek çok. Ama samiyen hiç olmadığı kadar rakip için çıkılamaz olacak. Dönen her topu tekrar alıp tekrar yükleniriz Seferovic ve Mertensin mobilliği durmayışı Belottinin gücüyle rakip savunma iptal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt