- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Belotfield
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen öyle. birbirlerine girerlerFinansal anlamda fedakarlık yapılması gereken isimlerden biridir Belotti. Şikecilere yaratacağı psikolojik travmadan ötürü bile şartlar zorlanmalı.
Didimden satayım, İngilizlerle yüksek sesli bol kahkahalı yaşam ister misin?Kusadasina hic gitmedim güzel mi? Oradan yazlik almaya düsünüyordum
O da zor bi transfer reis..Tam kriterlerimize uyan Belotti var 30 yaş altında forvet olarak da tam olgun döneminde
Belotti gelmez, Depay gelmez.
Gercekci hedefler pesinde kosmakta fayda var.
Seferovic - Umut Bozok
Yeterli
Mertens Half Space'i çok seviyor Kerem gibi soldan içe katediyor çekip vuruyor felan. Onu sola çekip forveti Belotti Sefer yaparsın, orayı paramparça ederler sağda Yunus Akgün çizgiye iner, içe kateder o kargaşada hiç tutulamaz inanılmaz bir hücum genişliği rakibi gömerizBelotti ile 4-4-2
———Mertens-Belotti———
Kerem-Torreira-Midt/Oli-Yunus
Oturup tüm sezon keyif yapariz
değilKusadasina hic gitmedim güzel mi? Oradan yazlik almaya düsünüyordum
Sorun forvet diye düşünmeye devam etsinlerEvvetttt antuya belotti haberleri düşmüş. Önce size koyacagız sonra çapsız küçük kardeşiniz tinercilere. Oku buralardaysan Yozgatlı iti vakit intikam vakti
Ekli dosyayı görüntüle 173291
Didimden satayım, İngilizlerle yüksek sesli bol kahkahalı yaşam ister misin?
Onlarda Belotti'yi ikna edebilecek 1 tane adam yok kaldı ki bizde Mancini faktörü var milli takıma seçilme garantisi verirse git oyna der İtalya'da şu an ilk 5 takımda forvet sorunu yok oynamak istiyorsa bize gelecekYağızın felan girmesi beni korkutuyor o çakal elinden aldı fb demek için bile ısmarlama haber yapabilir.
ikna timi videolarla birlikte gitmeli hemen.Ulannn Belotti ye yüklenin kim varsa devreye sokun video hazirlayin herif delirsin kopsun gelsinnnn