Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kaplan: "Belotti'yi kulüp kaynaklarına sorduğumuz da ilgimiz yok diyorlar ama Galatasaray'ın son dönemdeki transferlerine bakarsak bu işi gizli yapıyorlar. Mertens transferinin kod adı ‘Operasyon: Hagi'ydi hatta Erden Timur bu tarz bir kaç tane daha bu tarz transfer var dedi bunlardan biri Belotti olabilir mi olabilir."

belotti haberini ilk veren tutto mercatowebdi.diğerlerinin ne söylediği önemli değil.şimdi roma işi yatmışken,beklemekten başka care yok

Emre Kaplan: "Belotti'yi kulüp kaynaklarına sorduğumuz da ilgimiz yok diyorlar ama Galatasaray'ın son dönemdeki transferlerine bakarsak bu işi gizli yapıyorlar. Mertens transferinin kod adı ‘Operasyon: Hagi'ydi hatta Erden Timur bu tarz bir kaç tane daha bu tarz transfer var dedi bunlardan biri Belotti olabilir mi olabilir."
"Operasyon: Hagi" nedir ya? Emre Kaplan makatından sallıyor yine.

belotti gelirse antunun yarısı fbyi bırakır gibi gözüküyor
1660225716834.png

Akillaniyorlar yavas yavas sanki...

1660225756808.webp

Yaziklar olsun. @Serhat Başbuğa gordun mu bak

Ben ne alaka?
Edlt,Ha dünkü muhabbet. Buradan dünkü yorumunun doğruluğuna nereden vardın. Bizzat kendisinin de dahil olduğu bir toplantıyı senin kurduğun şekilde servis etmesi oksimoron olmaz mı. Ben burada savını destekler hal göremedim.

Son düzenleme:
Belotti sart oldu. Bu yönetim taraftara bir iyilik yapacagina adim gibi eminim. Gerekirse limitin 50% si Belotti ye harcanmali. Taglar açilmali. Zincirler kurulmali.

#DursunÖzbekBizeBelottiGetir

Tagı ile Başkanın damarına basalım

slovacko'ya 2-3 tane sallasınlar aksama en büyük ali koc olur
:asd:

Normalde radyospor dinlemem ama actim arabada dinledim gecen cuma
Fbli taraftarlar arayip duruyordu cok iyi takimiz diye slovakoyu ovuyorlardi hatta radyospordaki adam kievden daha iyi takim falan diyordu muthis bir program olmustu :asd:

Demek Seferovic'in opsiyonunu devreye sokmamak adına Belotti'yi alıyoruz ha. Sefer'i severim gelirken istemiştim de Belotti'nin pandemi zamanı bir Parma maçı vardı başka bir yaratık imkanı varsa mutlaka gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt