- 13 Ekim 2014
- 108.720
- 58.386
- 4.588
Torreira + mertens bile bozmustu bunlari kendilerini avutuyorlardi. Belotti gelse bunlar ölürAntu'da Ali Koç'u yatırmış kör testereyle doğruyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira + mertens bile bozmustu bunlari kendilerini avutuyorlardi. Belotti gelse bunlar ölürAntu'da Ali Koç'u yatırmış kör testereyle doğruyorlar
Beğendiğim oyunculardan biridir Marseille'de.Dün rahmetli Yunus Abi ile Caleta-Car konustuk
"Operasyon: Hagi" nedir ya? Emre Kaplan makatından sallıyor yine.Emre Kaplan: "Belotti'yi kulüp kaynaklarına sorduğumuz da ilgimiz yok diyorlar ama Galatasaray'ın son dönemdeki transferlerine bakarsak bu işi gizli yapıyorlar. Mertens transferinin kod adı ‘Operasyon: Hagi'ydi hatta Erden Timur bu tarz bir kaç tane daha bu tarz transfer var dedi bunlardan biri Belotti olabilir mi olabilir."
Pazartesi gün ki basın toplantısında Erden Timur söyledi"Operasyon: Hagi" nedir ya? Emre Kaplan makatından sallıyor yine.
bi yerde yayında demiş, neresi olduğunu bilmiyorum ama. gs belotti için çok bastırıyor demişSabuncu’nun öyle bir tweeti yok, nerede dedi?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
belotti gelirse antunun yarısı fbyi bırakır gibi gözüküyor
Paran varsa Mugla disinda bir yerden almaKusadasina hic gitmedim güzel mi? Oradan yazlik almaya düsünüyordum
Nerde o hirb yineDün rahmetli Yunus Abi ile Caleta-Car konustuk
Yapma ya. Taça çıktık desenePazartesi gün ki basın toplantısında Erden Timur söyledi
slovacko'ya 2-3 tane sallasınlar aksama en büyük ali koc olur

Dün beni ziyaret ettiNerde o hirb yine