Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.521
- 11.983
- 773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay vayDün beni ziyaret etti
Senle dun konusmustuk ya. Kim yaptiriyor bu Erden Timur haberlerini diyeBen ne alaka?
Zaten imza parasını yüksek tutup, yıllık ücreti azami hale getirmek gerekir ki yarın öbür gün alıcısı çıktığında iyi paralara satılabilsin.
ah keşke şu kuveyt sponsorluğu meselesi olsa da iyice kudursalar.Kuşlar işi gücü bırakıp bizim gelirlere takmış kafayı, hatta emlakciliga başlayıp " Florya o kadar etmez yhaaa" falan diyorlar, fena bozduk bunların ayarlarını ahahah
Bence Seferovic'in opsiyonu kullanırız rotasyonda iyi katkı verirDemek Seferovic'in opsiyonunu devreye sokmamak adına Belotti'yi alıyoruz ha. Sefer'i severim gelirken istemiştim de Belotti'nin pandemi zamanı bir Parma maçı vardı başka bir yaratık imkanı varsa mutlaka gelmeli.
Serdar ali dombilisi de sakin birakmayin GSin bankalar birliginden cikmasini felan diye zirliyorduKuşlar işi gücü bırakıp bizim gelirlere takmış kafayı, hatta emlakciliga başlayıp " Florya o kadar etmez yhaaa" falan diyorlar, fena bozduk bunların ayarlarını ahahah
Nelsson ve marcao dan sonra metehan? MhmmmmKaan Ayhan'a 1.7 m euro verene kadar gider 3 m euro Belotti veririm Stoper'de Metehan oynatırım.
BASLIYORUZ!!!!
Mesajı editledim hocam dünkü savını destekler bir durum yok hali hazırda.Senle dun konusmustuk ya. Kim yaptiriyor bu Erden Timur haberlerini diye
Öyle bir söylemi yokdu bizim twitter da etkileşim kasan hesaplar uydurdu.Pazartesi gün ki basın toplantısında Erden Timur söyledi