- 27 Ocak 2010
- 139.186
- 105.477
- 5.648
belottimertens ikinci forvet ve kanatlarda oynuyor.seferovicten daha iyisi alınacak dediler,bekliyoruz haliyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belottimertens ikinci forvet ve kanatlarda oynuyor.seferovicten daha iyisi alınacak dediler,bekliyoruz haliyle.
Belotti + Kluivert ?belotti![]()
şumudorov with a.s romaHiç ama hiç istemiyorum.
adam olacak çocuk diye sana derim,bravo aslan parçası.dogru tahminbelotti![]()
Sergen. Bir problemin mi var senin?adam olacak çocuk diye sana derim,bravo aslan parçası.dogru tahmin![]()
Naber Marsilya reisSergen. Bir problemin mi var senin?
Eskisi gibi neşeli değilsin?
Alalım abi ellerinden. BJK kim?bjk ilgileniyordu onunla en son.
Sergen. Bir problemin mi var senin?
Eskisi gibi neşeli değilsin?
iyiyim.vasfiylen gırgır yapıyorumbekliyoruz bakalım
Nasil yok Esref resmen ben bu kadini tanimam didimin didisinin didisi zaten bu fotografi da o paylasmis ben ayni mekanda tesadufen bulundum, Erden ise bu kadinla camide el opme show yapiyor onun tarikatinde takiliyor ha tarikat degilse de benim bilecegim is degil demisMesajı editledim hocam dünkü savını destekler bir durum yok hali hazırda.
Bunlar kimi aldı
![]()
€25m'ye birakirlarMemnun değillerse bize versinler.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Çok iyiyim rdáshiİdir kolp.
sN?
Beşiktaş Jimnastik KulübüAlalım abi ellerinden. BJK kim?
ben burda kaldımKardesim Bana ne Ali den Veli den ben kendi derdindeyim
Kilit phrase "bu sene." O da Conte yuzunden herkes gozunuze bir guzel gorunuyordur yani. Geldigi donemden beri degerlendirirsek bekleneni vermeyen bir transfer oldugu asikar. Ayrica yaz donemi ve Soton macinda gorduk ki yedek konumuna dusmus vaziyetteBu sene gayet memnunuz şimdilik. Forumlarda da baya seviliyor.
Allah iyilik versin.Çok iyiyim rdásh