Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
Beni de en çok o işkillendiriyor şahsen sofra bezi olayından sonraArda acikladi iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni de en çok o işkillendiriyor şahsen sofra bezi olayından sonraArda acikladi iste
fbli arkadaşın son dk temennisiNe olur Depay olmasın...
Bunların altı da boş işte rüzgar eserken biz de uçalım biraz demişlertransfer söylentilerini yapanların tamamı etkilesim için yapmıyor mu zaten. etkilesimi kassın problem yok altı dolu olduğu sürece.
Monaco, Roma gibi takımlar o toplara girmiyorlarsa bence bizde ekonomiyi göz önünde bulundurarak az biraz haddimizi bilmemiz lazım. Yönetim sanki taraftarın gazına geliyor. Gönül tabii ki ister ama 100. yılda şampiyon olacağız diye önümüzdeki 5+ seneyi yakmanın anlamı yok. Sonuçta Avrupa yok, lig şampiyonuna komik bir rakam veriliyor ligimizde. Mertens ile zaten maddi olarak limitlerimiz baya zorladigimiz bir transfer yaptık, daha fazlasına gerek yok bence.Yok, talepleri çok yüksekti o yüzden kulüpler yanaşamıyor
Adam bize gelmek icin Man Utd, Milan, Monaco, Roma, Wolverhampton ve Fener'i reddetti. Biraz vefa gosterelim rtasBelotti ayni Berardi gibi hiç büyük takıma transfer yapmamış ama hep şişirilmiş sanki. Belotti'nin bonservisi elinde, yasi da tam prime zamani yinede kimse almıyor, bu iste bir bokluk yok mu sizce?
Socios italya sinir etti onlar niyeaslan emojisi?
Rtaş bitmeyen transfer için sponsorların böyle şeyler yapmaması lazım gazeteci değil bunlarirfanın transferinde patlamayan mı var yaw
️Belotti italyan.Socios italya sinir etti onlar niye