Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Belotti nin esi ayni dondurmasindan Atti, cok net ya.Beni de en çok o işkillendiriyor şahsen sofra bezi olayından sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belotti nin esi ayni dondurmasindan Atti, cok net ya.Beni de en çok o işkillendiriyor şahsen sofra bezi olayından sonra
katılıyorum reis ama inanmak istiyorum ...Rtaş bitmeyen transfer için sponsorların böyle şeyler yapmaması lazım gazeteci değil bunlar
bom dia dan bir şey çıkmadı yalnız onu atlamayalımBeni de en çok o işkillendiriyor şahsen sofra bezi olayından sonra
Garip bir olay kesinlikleBelotti nin esi ayni dondurmasindan Atti, cok net ya.
Şu ara nöbetler sıklaştı yav, şanssızım bir de gecenin köründe geliyorlar, tüm gün bitiyorKardeşim nerelerdesin? Hastalar çok mu yoruyor?
Sinerjiye devam olacak bu transferkatılıyorum reis ama inanmak istiyorum ...
O çöp topluluğunu Avrupa'nın güzide takımlarınla ayni cümlede kullanmanı yakistiramadim.Adam bize gelmek icin Man Utd, Milan, Monaco, Roma, Wolverhampton ve Fener'i reddetti. Biraz vefa gosterelim rtas
FB'ye giderse şaşırmam.PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier: "Mauro Icardi'ye kulüp arıyoruz. Bence bir yere gidip kariyerini canlandırması gerek"
gel bakim son 5dk oynarsın
O ne ki, kaçırdım onu. Ama sergio sofra bezi olayı barizdibom dia dan bir şey çıkmadı yalnız onu atlamayalım
O ne ki, kaçırdım onu. Ama sergio sofra bezi olayı barizdi
Calim olayi yok. Oliveira’nin opsiyonundan cok daha dusuk bir bonservis teklif ettikleri icin Porto’yu deli ettiler.Roma'ya daha evvel Oliveira transferinde calim attik niye sasiriyorsunuz ki. Yine atabiliriz