Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun gece depayi ruyamda gordum

Elele tutusmus arenada sahaya gidiyorduk tunelden

Tam tunel cikisi elini birakip iki elimle kafasini tutup

Iste burasi yegen efsane olacagin yeni bir hikayenin baslayacagi yer burasi yegenim diyip hafif dilimide degdirerek alnindan optum...

O sahaya girdi 50 bin gsli depaaaaay depaaaay diye bagiriyordu
Gozlerimden bi pit yas akti ve uyandim

Anliyacaginiz bu is bitmis depay h. o

Neyse para falan ateşle bari socios, o twitten sonra bedava kurtulamazsın illa ateşlicen bişeyler

Dun gece depayi ruyamda gordum

Elele tutusmus arenada sahaya gidiyorduk tunelden

Tam tunel cikisi elini birakip iki elimle kafasini tutup

Iste burasi yegen efsane olacagin yeni bir hikayenin baslayacagi yer burasi yegenim diyip hafif dilimide degdirerek alnindan optum...

O sahaya girdi 50 bin gsli depaaaaay depaaaay diye bagiriyordu
Gozlerimden bi pit yas akti ve uyandim

Anliyacaginiz bu is bitmis depay h. o

1660233561664.webp

islam dayanışması :danyal:

Bu turnuva turkiyede mi yav oyleyse pek bi guvenlik olmaz holigan yok mu bizim ulkede agzini yuzunu taninmaz hale getirsin de araplar bi ne oluyoruz desin.
5 tane afgan bulup cebine para koysan komalik eder üzerine de tecavuz ederler heriflerin cesarete, yaptigi seylere bak

Monaco, Roma gibi takımlar o toplara girmiyorlarsa bence bizde ekonomiyi göz önünde bulundurarak az biraz haddimizi bilmemiz lazım. Yönetim sanki taraftarın gazına geliyor. Gönül tabii ki ister ama 100. yılda şampiyon olacağız diye önümüzdeki 5+ seneyi yakmanın anlamı yok. Sonuçta Avrupa yok, lig şampiyonuna komik bir rakam veriliyor ligimizde. Mertens ile zaten maddi olarak limitlerimiz baya zorladigimiz bir transfer yaptık, daha fazlasına gerek yok bence.
Monaco konusu eşinden dolayı. Roma zaten vergilerden dolayı yüksek maaş veren kulüplerden biri değil. Mertens'in sözleşmesi 1+1 yıllık bişeyi zorladığımız yok. Ayrıca aldığı para Feg'e yıllarca ödediğimiz paradan daha az.
Derdimiz lig şampiyonluğundan gelecek para değil, şampiyonlukla muhtemel CL gelirlerini elde etmek. Mütevazı, geleceğe yönelik kadro kurmaya çalışınca lig 13. bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt