Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru. Mourinho’nun kizdigi bonservis parasini vermeyen kulubu.
Aslan emojisi var. Neyse zaten transferle alakalı değilmiş boşverRomada italyan
Ofkelenip butceyi Wijnaldum'a akittilarMou 7 milyon akitsin da okutalim
bende hatırlıyorum ibrahimoviç olayları zamanı yada falcao olayları zamanı idiSocios bir tane transfer döneminde de benzer bir şey yapmıştı. Sonucunda da transfer falan olmamıştı, hangi dönemdi o?
Dun gece depayi ruyamda gordum
Elele tutusmus arenada sahaya gidiyorduk tunelden
Tam tunel cikisi elini birakip iki elimle kafasini tutup
Iste burasi yegen efsane olacagin yeni bir hikayenin baslayacagi yer burasi yegenim diyip hafif dilimide degdirerek alnindan optum...
O sahaya girdi 50 bin gsli depaaaaay depaaaay diye bagiriyordu
Gozlerimden bi pit yas akti ve uyandim
Anliyacaginiz bu is bitmis depay h. o
islam dayanışması![]()
islam dayanışması![]()
Bileydim boyle olacagini insan bir gelip sorar bizeOfkelenip butceyi Wijnaldum'a akittilar
bu mason bizi mutlu ediyor kardeşim

Monaco konusu eşinden dolayı. Roma zaten vergilerden dolayı yüksek maaş veren kulüplerden biri değil. Mertens'in sözleşmesi 1+1 yıllık bişeyi zorladığımız yok. Ayrıca aldığı para Feg'e yıllarca ödediğimiz paradan daha az.Monaco, Roma gibi takımlar o toplara girmiyorlarsa bence bizde ekonomiyi göz önünde bulundurarak az biraz haddimizi bilmemiz lazım. Yönetim sanki taraftarın gazına geliyor. Gönül tabii ki ister ama 100. yılda şampiyon olacağız diye önümüzdeki 5+ seneyi yakmanın anlamı yok. Sonuçta Avrupa yok, lig şampiyonuna komik bir rakam veriliyor ligimizde. Mertens ile zaten maddi olarak limitlerimiz baya zorladigimiz bir transfer yaptık, daha fazlasına gerek yok bence.