- 27 Ocak 2010
- 139.179
- 105.464
- 5.648
erden başkanım belotti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan düşündüğümü yazmayı parmaklarım reddetmiş ya lanBu sefer 3 ucak inecek arkadaslar isimleri aciliyorum.
Belotti
Embalo
Mempis
5 0 5 sistemi ile umraniyeden 3 yiyorsun kafadan![]()
Umraniye maci kistas olmaz. Arkada Altay, Szalai ve Arao disinda tamamen eksiklerdi. Onde de Joao Pedro - Batshuayi gelince daha iyi olacaklardir. DK'ya kadarki surecte ne kadar fark yapsak kar ikinci devre takim oturunca iyi seriler yakalarlarbaşı kopmuş tavuk gibi takım
Ziggo ziggo şişelerBizim niye ziggomuz yok yaw
Pedro bizle anılırken Pedro-Batshuayi ikilisinin iyi olabileceğini yazmıştım. Hoş olmaz kuşlar yaparsa.
Arka tarafta tamamen eksik falan değillerdi. Luan Peres+ Ferdi as oyuncular. Bir tane belk sağ stoper alacaklar o da tam net değil.Umraniye maci kistas olmaz. Arkada Altay, Szalai ve Arao disinda tamamen eksiklerdi. Onde de Joao Pedro - Batshuayi gelince daha iyi olacaklardir. DK'ya kadarki surecte ne kadar fark yapsak kar ikinci devre takim oturunca iyi seriler yakalarlar
Belotti de Depay da şu an için gereksiz transfer olur. Hem maaş yönünden hem de kadro yapılanması açısından lüx olur. Bize hücum bölgesi için Kerem ve Yunus 'u kesmeyecek ama çok iyi alternatif olacak gelişime açık bir kanat oyuncusu lazım. Bence sol bek de lazım. Nelson' un durumuna göre de stoper bakılır. Bunun harici bence transfere gerek yok iyi bir takım kurduğumuz düşünüyorum.
erden başkanım belotti
![]()
şuayip mi sefer mi?
Tamamen eksiklerdi cunku Ferdi de Luan Peres de yerinde oynamadiArka tarafta tamamen eksik falan değillerdi. Luan Peres+ Ferdi as oyuncular. Bir tane belk sağ stoper alacaklar o da tam net değil.