Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasil islami dayanasmi oyunlari ya

Kadinlarin bal baldir herseyi acikta
IMG-20220811-WA0007.webp

ciddi mAnada derin Galatasarayın ( inan kıraç) ali moçu febeyi çökermek için görevlendirdiği biri olduğunu düşünmeye başladım bende artık

Bence biz bu şikecileri çok abartıyoruz.Kimi alabilirlerki.. Ben hep söylerim bize transfer yapmakla fbjkye transfer yapmak bir değil.iyi üst düzey oyuncular bu şikeci ,avrupada esamesi okunmayan küçük klübe neden gelsin.Birde hep şikeyle falan anılıyor yani.

Batshuayi bunlara fazla bile.Alırlarsa şükretsinler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu tudor kamilini maşa olarak kullanıyorlar futbolcuları yollamak için bu da kendini iyi hoca sanıyor 6-7 haftaya kovulur

Kimi alirlarsa alsinlar. Biz onca eksige ragmen Antalya'ya maglup olacakken galip geldik. İşimize bakalim yeter.

Ben pedronun burada sanıldığı kadar katkı vereceğini düşünmüyorum
Riskli transfer ama denemeye degerdi. Orada tek tabanca takilirken skor bulmak kolay ama tutarsa iyi transfer. Ilk aldiklarinda sampiyon olurlarsa Pedro sayesinde olurlar yazmistim ve hala ayni noktadayim.
Yine de kas sakatligi ile daha da riskli oldu. Simdi savunmayi aksatip sadece hucuma agirlik verebilir ve fener o savunma ile cok gol yer. Alioski de savunma yapmayan tip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt