- 1 Mayıs 2018
- 57.486
- 48.253
- 3.873
ne ictin muptezel
gentleman jack
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne ictin muptezel
hayırlı olsun artık acıklama zamanı
salzburgaydı galiba ordan dandik topçu çıkmaz hocam eğer oysa buOumar Solet nasıl stoper ilgiliymişiz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belotti'ye özel bir hayranlığım vardı FM sebebiyle. Beni ekstra heyecanlandırıyor isminin geçmesi. İhtimal vermediğim bir transfer olduğu için de hiç araştırmadım. Bugün forumu çok takip edemedim, ciddi bir haber var mı?
Bişeye karşımı çıktın destekmi oldun valla anlamadım
Takım kötüyken çok maç yapıoduk şimdi takım iyi az maç yapıcaz tespit gayet net de sen neyin hesabını yaptın rtaş sorması ayıp tam anlatamadın bence
Fm efsanesiOumar Solet nasıl stoper ilgiliymişiz.
sen istemiyorsun ama alacağız
Anca uzaktan ilgileniriz Redbull grubun oyuncusu bu senede salzburgda oynar seneye Leipzip yapar baya becerili elemanOumar Solet nasıl stoper ilgiliymişiz.
190+boy piyasa değeri 12 milyon gözüküyor zaten çok iyi olunca leipzing alıyor gerçiNe Solet'i yav
Fransız genç potansiyelli RB stoperi bize mi düşecek
Taylan cicaldu varken haftada 3 maç1. Haftasonu-Avrupa maçı-2. Haftasonu >>> 3 maç diyorsun
1. Haftasonu-2. Haftasonu >>> 1 maç diyorsun, 2 demiyorsun mesela, ilginç diyorum
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Belotti gelirse ne şekilde bir takım yapısı olur sence adminim?