Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.315
- 101.526
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim o da sebebi nedir renktaş 26 yaşında bir oyuncudan neden uzak duruyoruzMartial diyenleri görüyorum uzak durulması gereken liste başı oyuncudur
Artem Dovbyki alsak benim için çoğu eski yıldızdan daha olumlu hamle olur o çocukta iş var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
KesinlikleArtem Dovbyki alsak benim için çoğu eski yıldızdan daha olumlu hamle olur o çocukta iş var
Benim o da sebebi nedir renktaş 26 yaşında bir oyuncudan neden uzak duruyoruz
Nelssonu 25e satıp Soleti 10a alalım
Her yaşı gelmiş oyuncu Mertens değil Mertens fırsat transferidir mevcut formu yüksek bir yildizdir ama Sanchez gibi oyuncular alınacağına Dovbyki alsak seferle hep rekabet sağlar hem de bence önüne de geçebilir çok değişik bir oyuncu hem uzun kuvvetli hem de hızlı yersiz HaalandKesinliklemesela botheimi da kötü kaçırdık
Oumar Solet nasıl stoper ilgiliymişiz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Martial diyenleri görüyorum uzak durulması gereken liste başı oyuncudur
Belli bir süre versinler bu sevillaya o tarihten sonra 25milyon euro yatırması haricinde görüşme bile yapmamak lazım. Tam kadro tamam oldu diyeceğiz son dakika bu at kafası monchi çıkacak piyasaya koştur koştur stoper arayacağız.
Sıkma canımızı ağabeynelsona teklif 10 ztn ahbfilt
Martial mi iyi bir oyuncu değil görüşüne saygı duymakla beraber hiç katılmıyorum. Yetenegine denk son yıllarda bir tek Keita gelmiştir siyahi kanat forvet olarak defolari olmasa 26 yaşında adını bile anamazsin bu lig için zatenİyi bir oyuncu olmamasından mütevellit
Buna ilave olarak sturm grazdaki hojlund da aynı tarz oyuncuHer yaşı gelmiş oyuncu Mertens değil Mertens fırsat transferidir mevcut formu yüksek bir yildizdir ama Sanchez gibi oyuncular alınacağına Dovbyki alsak seferle hep rekabet sağlar hem de bence önüne de geçebilir çok değişik bir oyuncu hem uzun kuvvetli hem de hızlı yersiz Haaland
wise choice an yer part lad , wee pairty there aye!!
neden ahbşort