Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Bugün Erden beye sordum o da müsait olunca döndü. Belotti Galatasaray'ın gündeminde yok."

Dikkat etsin de Seferovic onu yedek kulübesinden çıkarmasın :D Seferovic öyle küçümsenecek biri değil.Başta sakatlık sorunlarından dolayı soru işareti vardı bende Seferovicle ilgili ama 4 tane testi geçmiş kaliteli bi golcü aldık.Etrafındakileri de oynatan bi forvet Seferovic..

Haluk Yürekli: "Arnautovic ve Sörloth'u Galatasaray'a getirdiler hani nerdeler."

Yav Belotti'ye 4 verene kadar ver talisca'ya 5 milyon yap 3 senelik sözleşme keyfine bak
Yav adam kemiksiz 9 milyon dolar para alıyor. Kulübün sahibi modunda araba al diyorlar alıyorlar, oynamayacam diyor oynamıyor tam bit krallık yaşıyor 6 aya kalmaz petrol kuyusu sahibi de olur.
5 senedir yarışmacı ligler dışında emekli dayı gibi takılıp halı saha topçarı gibi davranıyor.
Bu herifi yana yakıla isteyip gelsin diyoruz. Uzun süre o bölgede kalıp geri liglere döndüğünde çatır çatır oynayan var mı hatırlamıyorum. Aygır gibi güçlü herif olan sporunu eksiksiz yapan gomis geldiğinde pırasaya bağladı bana göre eski performansın yarısına gelmesi şubatı bulacak. Modeste keza 1 sene sendeledi alman disiplininde kendini anca 1 senede toparladı.

Ne vereeği mechul adama birde 5 milyon gibi bir meblağ bağlanacak. 5 milyona depay getirir oynatırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt