- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.130
- 3.923
HY: “Kuwait Airways ile yapilan görüsmeler sonlandi, defter kapandı.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gel vazgec bu sevdadan,haber alamıyolar.belottiyle ilgilendiğimizi ilk italyanalr söylediTorreira’nin duyulmasini istemedi yonetim, yalanladilar o yuzden
Torreira dis basinda cikmisti sadece
HY ve GD’ye bu kadar yuklenilmesi dogru degil bence, en cok izlenen bunlar oldugu icin otomatik olarak en cok bunlara yükleniliyor
Dogru haber oranlari yüzde 90 üstündedir
Duyulmasını mi istemediler bu herifler okadar iyi niyetli değiller zeytincimTorreira’nin duyulmasini istemedi yonetim, yalanladilar o yuzden
Torreira dis basinda cikmisti sadece
HY ve GD’ye bu kadar yuklenilmesi dogru degil bence, en cok izlenen bunlar oldugu icin otomatik olarak en cok bunlara yükleniliyor
Dogru haber oranlari yüzde 90 üstündedir
Yasaklı kaynaklara alınabilirburada sessize nasıl alıyoz

paylaşma rtaşYasaklı kaynaklara alınabilir![]()

Haluk Yürekli: "Qatar Kuwait hepsi birbirine giriyor, Kuwait Airways Galatasaray'ın stad sponsoru olmuyor."
Ben herkesi paylaşmaya çalışıyorum kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu görün diye herkes bu muhabirleri iyice tanısınpaylaşma rtaş
sen çok paylaşıyon![]()

Hayır değildi. Talisca özellikleri itibarıyle koşmayan, eski tip bir 10 no oldu Tjk sonrası.Reis Talisca saf yetenek depayla bile kıyaslamam parayı aşırı sevmesi ve disiplinsiz hareketleri olmasa zaten Top 5 kulüplerden birinin as oyuncusuydu.