Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson'da gelen teklif 12+3 Galatasaray 20 istiyor Monchi aklını karıştırdı diyip 5 dakika Monchi üzerinden süre yerler Galatasaray bölümünün son 2-3 dakikası da Belotti'nin B'si gündem de yoktu şimdi E'si gündem de yok derler tüm hepsini 30 dakikaya yayıp hiçbir şey anlatmazlar. Stat sponsorluğu için süreç devam ediyor 1 adım ilerlemiş derler. Konu bulamadıkları için stat sponsorluğuna girmişler. :asd:

Klasik kolpa gecesi daha başlamadan tahmin edilebilir. :asd:

Hayır değildi. Talisca özellikleri itibarıyle koşmayan, eski tip bir 10 no oldu Tjk sonrası.

Temposuz liglerde oynuyor 5-6 senedir de zaten.

EPLde tek maça çıksın tempoyu hayatta kaldıramaz. Gençlik döneminde de kaldıracak hava pek yoktu zaten aksi olsa Benfica çat diye vazgeçmezdi.
Tm zaten disiplinsiz olduğu için çalışmıyor adam sıkıntı orada ben de onu yazdım?

Reis Talisca saf yetenek depayla bile kıyaslamam parayı aşırı sevmesi ve disiplinsiz hareketleri olmasa zaten Top 5 kulüplerden birinin as oyuncusuydu.
Yetenek olsa ne olur yav herif saf tembel herifin teki. Nargile esliğinde akşamları eliyle deve tandır yiyen adam artık vazgeç bu sevdadan unut onu.
50 dakika top oynayamaz ligde.

Tm zaten disiplinsiz olduğu için çalışmıyor adam sıkıntı orada ben de onu yazdım?
Disiplin meselesi değil bu, özellik itibarıyle büyük takım topçusu değil, küçük takımların büyük topçusu.

Bruno Fernandes çok daha iyi ondan herif EPLde 12 km koşar oldu gittikten sonra, Talisca buna evrilebilecek bir profil değil.

Futbol bu tarz koşmayan adamları bırakalı yıllar oldu aç Brezilya ligini izle Talisca gibi kaç tane adam var, hiç birini Avrupa kulüpleri almıyor.

Nevzat, Ali Naci, Burhancan, Ertan ve Salim bence Belotti için bekliyorlar yönetim bunlara söylemiştir bunlar haberi salmazlar Haluk'lar saldı durumları ortada vakti gelince atın demiştir. Bu sessizlik fırtına öncesi sessizlik gibi...

1660252065599.webp

üstadımız kim

Olay basit. Yönetim Avusturya kampında iken acemilik yaptı. Transferleri ortalıkta konuştular. Orada bilgi sızdıran birileri vardı. Seferovic Sergio falan sızdı olanlardan. Griliç de bu şekilde sızdı. Sonrasında ise 4 5 kişinin arasında görüşüldü sadece transferler. O yüzden de çok fazla haber sızmazdı. Sızan haberler de menejerler tarafından sızdırıldı.

Nevzat, Ali Naci, Burhancan, Ertan ve Salim bence Belotti için bekliyorlar yönetim bunlara söylemiştir bunlar haberi salmazlar Haluk'lar saldı durumları ortada vakti gelince atın demiştir. Bu sessizlik fırtına öncesi sessizlik gibi...
ertanın jalminha ile yazısması var.belottiyi onaylıyo.fenerli hırbo da dedi.burhancan dedi.salim manav dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt