Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Wanda da fena ya taş gibi karı valla arada stalk yapıyorum Instagram da
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Verse vermem o derece igrenc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wanda da fena ya taş gibi karı valla arada stalk yapıyorum Instagram da
acımasız olma şimdi bu kadargençken nöbet tutardık bombalar düşerken
Morata var bu olayın kralı o bence hiçbir zaman iyi bir golcü olmadan büyük takımları gezip duruyorTarihin en balon santraforu diyebiliriz. O kadar leş oynayıp üst seviyede kalmak ve milyonları cebe indirmek harikulade bir iş... Yıllardır İtalya macerasının ekmeğini yiyor.
Frenkie Chelsea işi olmak üzere.Dünyadada transferler durdu
Transferi geçtim barca aldıklarınıda kaydedemiyor
Roma shomurodovı yollayamadığı için belottiyi alamıyomuş
Depay-juve beklemede
Manu frenkie iptal oldu aniden
Fb bile birkaç gündür portekizli transferi yapamadı
İcardi çok berbat bir karakter de ondan yoksa çok iyi golcübu unitedlılar icardiye hemen atladı.istiyolarda sanırım.biizmkiler de belottiyi istiyor,icardiye küfür ediyolar
Masonum iki kuzeyli piliç ayarla da kendimize gelelim.Verse vermem o derece igrenc
Masonum iki kuzeyli piliç ayarla da kendimize gelelim.
Ne alaka yav Morata her sene 40+ maça çıkıyor. Gol sayıları da fena değil.Morata var bu olayın kralı o bence hiçbir zaman iyi bir golcü olmadan büyük takımları gezip duruyor
Al birini vur ötekineMorata var bu olayın kralı o bence hiçbir zaman iyi bir golcü olmadan büyük takımları gezip duruyor
Callum Gallagher fena adam ya Kante Frenkie Gallagher üçlüsü çok değişik bir şey olurFrenkie Chelsea işi olmak üzere.
Komik olan Jorginho - Kante - Kovacic - Gallagher varken bunu almaları
Dikkat edersen kontratı yatarak geçiren ya da yüksek maaş isteyenler kimseden kontrat alamıyor artık. Denayer falan elli kere bir yere giderdi eskiden olsa.
Admin İcardi saf yetenek ve formda olduğu dönemlerdeki golcüluk olarak üçe dörde çarpar moratayi bu benim görüşüm tabiNe alaka yav Morata her sene 40+ maça çıkıyor. Gol sayıları da fena değil.
Kız gibi olması dışında Icardi'nin yanında kral kalır.
uza yayından uza hadiSantrafor sohbeti söz konusuyken tarihin gelmiş geçmiş en müthiş santraforu Lukunku'ya selam etmiş olalım.
Morata çok daha iyi adam ondan, dribblingi ve çalım yeteneği var. Morata da sıkıntılı bir mental ve korkaklık var.Admin İcardi saf yetenek ve formda olduğu dönemlerdeki golcüluk olarak üçe dörde çarpar moratayi bu benim görüşüm tabi
Eren aydin varken ne Icardisi YaHUicardi Galatasaray haberleri saniye saniye artıyo.bizim basın ve twitter hesapları ortada yok şu an
İmparator değil Sinyor Terim olduğu döneminde hocamızın vizyoner transferiydi annesi 50 yaşındayken ölmus diye 50 numarayı giyiyordu bu saçma bilgi de aklımda kalmışSantrafor sohbeti söz konusuyken tarihin gelmiş geçmiş en müthiş santraforu Lukunku'ya selam etmiş olalım.