Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur'un Twitter taraftarina oynamak icin milyon avrolari harciyor.

Mertense 4 gomdun zaten, icardi ve belotti nedir? Birinin ozel hayati rezalet, her an maca cikmayabilir, digeri hayati boyunva koy takiminda oynamis herif.

Bize acil olarak Nelson gitmese bile stoper lazimken bukadar rahat kalmak çok can sıkıcı
Nelson aniden giderse deplasman maclari öncesi dimdizlak kaliriz

Mertense 4 gomdun zaten, icardi ve belotti nedir? Birinin ozel hayati rezalet, her an maca cikmayabilir, digeri hayati boyunva koy takiminda oynamis herif.
Ya hadi arkadaşım işine bak. Sen ve futbol çok ayrı yerlerde bence. Sutopu izlemeni tavsiye ediyorum

1660293664880.webp

Evet. Yedek olarak kalabilir bence taylan. Sonradan son 15 dk falan. Bence taylanı kesinlikle yollamazlar. Belki takas yoluyla gidebilir.
Taylanı değil son 15 dakika 1 dakika bile oynatmam. Kazandığın maçı vermene sebep olabilecek bir herif.
Onu oynatacağıma gider altyapıdan herhangi birini 15 dakika oynatsan 20 maçta 300 dakika tecrübesi olur.
En kötü orta seviye topçu da olsa 8-10 milyonluk bir değer yaratırsın kendine. Bu saatten sonra taylanın getirisi degil götürüsü olur maalesef. En temizi geçen sene parlayinca 6-8 kim ne veriyorsa kitleyin kardeşim dedik. Bulup bir italyan yaslayacak o parayla da gedsonu istanbula indirecektik

Köy takımı kim hocam Torinomu Roma adamin kapısında yatiyor alabilmek için.

Kadroya bakınca şuan defans eksik iken nelsonun gitmesi ille en az iki defans almak lazım A kalite.
Omar ve sekidika ile yollar ayrılmalı.
Cicaldao kiralık.
Ömer ogulcan Taylan takasta kullanılmalı.

Torino köy takımıysa, Juventus da köy takımı.

Ne dersin hea?

Belotti çok iyi forvet büyük transfer yapamaması tamamen başkanlarıyla alakalı adam 100milyon istedi realden 70 80 kabul etmem dedi ,immobile kadar teknik değil ama ondan çok daha güçlü biraz Cristian vieri tarzı diyebilirim ama totti gibi ülke dışına cikacagini sanmıyorum ben ki bizimde ihtiyacımız olan bölge 9numara degil

Bu arada Icardi olayında da herkes namus bekçisi olmuş . Bu adam 4 -5 yıl interde oynamış 3 yıl PSG 'de oynamış ve sadece 1 kere arkadaşının karısı ile evlendi diye takımın ahenkini bozar gibi laflar çok saçma. Şöyle sağınıza solunuza bakın bunun gibi bir ton insan görürsün ülkende. İnsanların özel hayatına ne zaman karışmamayı öğreneceğiz acaba. Bu adam 3 sene PSG 'de oynarken kimsenin karısını kızına mı saldırmış ne olmuş ? Ben profesyonelliğine bakarım futbolculuğuna bakarım. Bu arada benim Icardi konusunda istememe sebebim onda bir eksliklik görüyorum böyle sanki çok fizikli değil hızlı değil hep birşeyler eksik ama nasıl o kadar gol atmış bilmiyorum İnter zamanlarında çok ismini duyuyordum gollerini görüyordum. Bana bir tek çok soğuk adam geliyor asıl istememe sebebim bu olabilir. Takımın ahenkini bozar olayı da odur sanki.

++ Ayrıca bu ülkeye gelirse rahat durmaz basın , taraftar. Ufacık birşey de adamın karısına kızına vs her türlü iftira pisliği atmayı göz ardı etmez sözde Müslüman ülkemiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt