Fatih Liman
Kırmızı Üye
- 25 Ağustos 2015
- 2.098
- 126
- 523
Hocam 10 milyon maaş alıyor psgden hangi parayla onu buraya getiririz.Bence acilen stoper almamiz lazım forvet gomis idare eder mertens var hücum hattı haftada tek maçı kaldırır ama stoper almamız lazımBu arada Icardi olayında da herkes namus bekçisi olmuş . Bu adam 4 -5 yıl interde oynamış 3 yıl PSG 'de oynamış ve sadece 1 kere arkadaşının karısı ile evlendi diye takımın ahenkini bozar gibi laflar çok saçma. Şöyle sağınıza solunuza bakın bunun gibi bir ton insan görürsün ülkende. İnsanların özel hayatına ne zaman karışmamayı öğreneceğiz acaba. Bu adam 3 sene PSG 'de oynarken kimsenin karısını kızına mı saldırmış ne olmuş ? Ben profesyonelliğine bakarım futbolculuğuna bakarım. Bu arada benim Icardi konusunda istememe sebebim onda bir eksliklik görüyorum böyle sanki çok fizikli değil hızlı değil hep birşeyler eksik ama nasıl o kadar gol atmış bilmiyorum İnter zamanlarında çok ismini duyuyordum gollerini görüyordum. Bana bir tek çok soğuk adam geliyor asıl istememe sebebim bu olabilir. Takımın ahenkini bozar olayı da odur sanki.
++ Ayrıca bu ülkeye gelirse rahat durmaz basın , taraftar. Ufacık birşey de adamın karısına kızına vs her türlü iftira pisliği atmayı göz ardı etmez sözde Müslüman ülkemiz.