Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam 10 milyon maaş alıyor psgden hangi parayla onu buraya getiririz.Bence acilen stoper almamiz lazım forvet gomis idare eder mertens var hücum hattı haftada tek maçı kaldırır ama stoper almamız lazım
Bir kısmını PSG ödeyecek diye birşeyler okumuştum ama içeriğini çok araştırmadım ne kadarını karşılar ne yapar bilmiyorum. Kiralık ister miyim orası da muamma.

Forvet konusunda okan hoca çoğu maçta 2 li forvete dönmeyi planlıyor sanırım . TD istiyorsa ona saygı duymak lazım. Stoper zaten istiyoruz almayacağız denmiyor zaten .

Şu sabah önerdiğim Danish
Penetre
Evander veya ucuza o profilde bir herif
Bozok

Şu 4ünü alıp transfer kapatılmalı.
Evander için çok olumlu düşünmüyordun diye hatırlıyorum. Bu arada star kontenjanını bence de doldurduk. Rotasyon kadrosunda iş yapılacak ileride de paraya çevrilecek oyuncular peşinde koşma zamanı şu zaman. Defans hariç söylüyorum.

Evander için çok olumlu düşünmüyordun diye hatırlıyorum. Bu arada star kontenjanını bence de doldurduk. Rotasyon kadrosunda iş yapılacak ileride de paraya çevrilecek oyuncular peşinde koşma zamanı şu zaman. Defans hariç söylüyorum.
Evet abi ben izlediğim maçlarda hiç beğenmedim de takip eden çok olduğu için bizde iyi sezon geçirdiği an çok rahat satılabilir iyi bedellere.

Başka da onun gibi adam yok şu an ve çok gelmek istiyor.

Psg draxleri kadro disi birakacakmis. Bize uyar sanki. Hem solda hem de 10 numara oynar

Ben Evander için anlaşma yapıldığını ve Benfica maçından sonra geleceğinı düşünüyorum. Ali Akman bunun karşılığında ve tabi sürekli oynaması adına Göztepe'ye verilmiş olabilir.

isp gazeteci demiş ki ilerde el nesyri ve rafa mir dışında satılacak topçu yok neredeyse. bu yüzden nelsson da israr ediyorlar

Adamın profesyonelligi yok wanda ile küsüşünce bana ne lan oynamam diyor karısını oynamamak gibi absürt şeylerle tehdit ediyor. Yaptığı ırz düşmanlığını biz söyleyince auuv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt