Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Şu heriften 3M kazansak Ronaldo'yu almış gibi sevinirim. Son 10 senede GS tarihinin gördüğü en yetersiz oyuncu. 500K etmeyecek adama 6.5 milyon verdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Italyanlar kendi kaynaklarini gösteriyolar. Net ilgi var bana göre. Torreira+ mertens da böyleyfisizce bellotti ile ilgileniyormuyuz yoksa boşuna mı bu çıkan haberler..
Bu stadın müdürü falan gidip yönetime bakın şu eksikler var koltukların yarısı boyanmamış demiyor mu. Ülkemizde herşey amatörce, stadın bakımını yapmayı bile ihmal ediyorlar.Stadın dışından vazgeçtik bari içini düzgün yapın ya. Ne kadar zor olabilir koltuk boyatmak anlamıyorum.
yoo manyak mıyım benSen evlendin mi hiç?
Sadece Zeki'ye 7M verdiler. Matic ve Dybala free. Wijnaldum da kiralık zaten.Roma bu sene kaç oyuncu transfer etti? Mourinho şampiyon olamazsa batacaklar bunlar.
Tam da aynı şeyi düşünüyordum Cengizhan. Hanımla bayağı tartıştık da...Tamamen objektif olarak yazıyorum .. Sakın evlenmeyin arkadaşlar konu tartışmaya kapalıdır çok ciddiyim evlenmeyin.
Okadarini bilmiyorum. Sadece Hoffenheim akabinde 3-4 kisilik bir heyetle degisik yollardan denedi ama sonuca varamadi. Djikuda aciklamasinda hatirladigim kadariyla "beni baski altina aldi Hoffenheim" diye demec verdi.menejeri olacak denyo kardeşi![]()
Ben daha fazla para harcadılar diye düşünüyordum. Hoş bunların yıllık ücretleri de bize göre fahiştir.Sadece Zeki'ye 7M verdiler. Matic ve Dybala free. Wijnaldum da kiralık zaten.
MERTENS EFSANESİNE VEDA
MERTENS EFSANESİNE VEDA
Şimdi nediyorcalcio mercato torreirayı bilmişti en son