Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çok iyi oldu çok da güzel oldu taam mı? Şimdi meselam dransfer olayını çog garıştırdılar. ha aralarında bi fark galdı. o fargınan çok güzel oldu. meselam hergesin dransferine gimse garışamaz. ha nasıl garışamaz. Ben bu şekil deklif ederim, başgası o şekil. özgürlüğü bidir. ha Belotti parası? Gurban olduğum Nelsson'dan gelen parayla gelibilir amma lakin ki öyle değildir. eyyorlamam bu gadar.

Dogruyu konusmak gerekirse fenerden alınacak bir tane bile topcu yok. Iğrenç bir kadro.
Zajc,Joa pedro,arda elle tutulur oyuncuları yok. Bunlar gercekten gerizekalı 😂 bizimde eksiklerimiz var da bu mu şampiyonluk kadrosu yada ben futbol yerine Baska sporlar takip etmeliyim herhalde anlamıyoruz.

16231863-3A60-40FE-841F-3BF259CAC323.webp

😉

Fabrizio yazmadan gaza gelmemek lazım
Mertens'i bildiğim kadarıyla hiç yazmadı. Resmileştikten sonra yazdı hatta. Torreira'da ise birinci ağızdan veriyordu haberi. Her takım veya oyuncu için değişiyor bu durum. Türkiye kaynaklı haberlere güvenim sıfır. İtalya'da birkaç kaynaktan haber çıkarsa o zaman bir şeyler olabilir.

Zajc,Joa pedro,arda elle tutulur oyuncuları yok. Bunlar gercekten gerizekalı 😂 bizimde eksiklerimiz var da bu mu şampiyonluk kadrosu yada ben futbol yerine Baska sporlar takip etmeliyim herhalde anlamıyoruz.

12 tane adam aldılar geçen yılki kadro hahahhah

chelsea batsuayi için 6 milyon istiyomuş.fb bonservisi düşürmeye calısıyomuş,bugun menajeriyle görüşme varmış batsuayinin.aldılar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt