- 3 Haziran 2015
- 56.773
- 65.903
- 4.143
CazBelotti saz mi caz mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CazBelotti saz mi caz mi?
ftor, überullah mostafayı bitirdi eeeeaaaaaaaaaaaaabbiburda mostafa armutuna laf edince başımıza atılmayan cisim kalmıyordu. şimdi italy ulusal takımının forvetine burun kıvrılmakta. gscyi anlamlandırmak hayli güç.
2 daire fazla satarız yav alamayacağımız oyuncu yok herkes rahat olsun. Fakirlik bitti artık.

Birileri bana bu parayı teklif edecek eşim de hayır diyecek öyle mi? Ben o eşi bırakır yerine aynısından 10 tane daha eş alırım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte akil üyeBelottiye 4.5 m verenle işim olmaz
Milyonlarca Eurolari bu kadına mi vereceğiz? Belotti SART koyarım, geleceksen o kariyi bosa öyle gel, DonkBirileri bana bu parayı teklif edecek eşim de hayır diyecek öyle mi? Ben o eşi bırakır yerine aynısından 10 tane daha eş alırım.
Bence şişirilmiş bedel 28 yaşında oyuncu 3 senelik kontrat vericen sonra ?Bonservisle alsan 15+ ödersin
Yok üstad yok.Bizi bunu reddeden eş lazım işte.Birileri bana bu parayı teklif edecek eşim de hayır diyecek öyle mi? Ben o eşi bırakır yerine aynısından 10 tane daha eş alırım.
İşte eşsiz bir arkadaş..Birileri bana bu parayı teklif edecek eşim de hayır diyecek öyle mi? Ben o eşi bırakır yerine aynısından 10 tane daha eş alırım.