Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

20. bitirmeyi birak 17. olursan (Ruslarin cezasi biterse) bile Avrupa Ligine birini yollayamiyoruz yanlis anlamadiysam. Tek ilk 16 ülkedekiler kupayi kazanani yolluyor.

Yani Avrupaya 4 takim yolladigimiz an, en az 2, belki 3 sene show yapmaliyiz, geri 5 takim yollamak icin.

seferi bu kadar küçümsemeyin, yaşı gereği mertens sonradan girebilir.

şayet belotti gelirse ve iç sahada seferovic - belotti bildiğimiz pres gücü yüksek oyunlarını oynarlarsa rakip takımın uzun toptan başkası çaresi kalmıyor.
Mertens ilk 11 için alındı belki Giresun maçına ilk 11 baslamayabilir ama senede 3.9 milyon alacak adamda yedek olmaz beklentiler büyük kendisinden

4.5 milyon euro mu. Irz düşmanı icardi daha bir sempatik gelmeye başladı.
Maaşının %80ini kilitlersek laf etmem

Yıllık maaşı 10 milyon€ ancak 3 milyonu verir bizimkiler imkansız transfer bizim takımda şu an en çok ihtiyaç olan bölge kanat stoper bence buralara acil takviye yapmaliyiz

Off gidiyorum geliyorum belotti. Bikmadiniz mi rtslar. Yarin macimiz var, heyecan tavan. Birakin belottiyi fln. Dönem kapanmasina 4 hafta kaldi gideceklere de odaklnamak lazim biraz

Off gidiyorum geliyorum belotti. Bikmadiniz mi rtslar. Yarin macimiz var, heyecan tavan. Birakin belottiyi fln. Dönem kapanmasina 4 hafta kaldi gideceklere de odaklnamak lazim biraz
dönemin kapanmasına 4 hafta kala tüm mevkilerde (yedekleri hariç) eksiksiz bir kadro var diyebiliriz. Uzun zamandır görmediğimiz hareketler

Hojlund muazzam olurdu ya, parayı böyle oyunculara gömmek lazim, graz gecen sene 1,8 milyona almiş, scout başarisi budur işte
1660315929549.webp

2000 yılından beri 1 şampiyonluğu olan bir takımın scoutu bu futbolcuyu önerir.Her sene şampiyonluk beklentisi olan bizim gibi takımların scoutu bunu aldırsa taşlarlar.

Erden Timur yöneticiliğinin ilk yılında Türk futbolunun seyrini değiştirdi. Diyebilirmiyiz ?

Mertens ilk 11 için alındı belki Giresun maçına ilk 11 baslamayabilir ama senede 3.9 milyon alacak adamda yedek olmaz beklentiler büyük kendisinden

belotti gelirse diye konuşuyorum. mertens 3.9 alıyor kabul de, seferovicin senelik maliyeti 3.2 mil €, belotti olursa da 3.5 € civarı olması bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt