Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi değil mi hocam? Ben bir kaç videosunu izledim ve beğendim. Tabi bilen izleyen arkadaşlar yorumlarsa iyi olur.

nelsson'un yerine direkt koyabiliriz demişsin ya ben koyulabilecek kadar iyi bir oyuncu olduğunu hiç zannetmiyorum. ha iyi oyuncudur belki de ama nelsson'un yerine koyulamaz bence. Anca arkasında bekler sakat-cezalı gibi durumlarda şans bulabilir. Kendini kanıtlaması lazım yani biraz.
Hem Abdülkadir'i hem de ne idüğü belirsiz bu Olsen'i yan yana koyarsak fb'nin düştüğü rezil durumlara düşebiliriz

O şampiyonluk primi reis. Totalde 180 milyon falan kazanabiliyoruz sanırım ama emin de değilim.
Toplamda daha fazla olur tabi ama şampiyonluk için harcadığımız çabanın ve paranın karşılığı 2 milyon dolar ediyor bir şampiyonlar ligi maç galibiyeti etmiyor. Bu matematikde oyunculara 4 mü versek 5 mi verelim bunu tartışıyoruz

Ülkede futbol gelişsin isteniyorsa yaş kısıtlaması bu ülkede şart.
Misal takımda totalde 30 yaş üstü 2, 24-30 arası 4 toplam 24+ oyuncu sayısı 6 tane olmalı gibisinden kurallar gerekiyor.
Danimarka'da her sene oyuncu basılıyorsa futbola genç oyuncu geliştirmeye verdiği önem sayesinde oluyor.
Misal şu falette olsa ne olmasa ne bu kadar hantal ve aptal oyuncuya federasyon olarak ilk sen izin vermeyeceksin.
Bunu bir takım ve hoca hangi hevesle alır yahu aklım almıyor.

kemal tokak vardı samsunsporda. milli takımda serdar aziz'le yanyana oynuyorlardı. en potansiyelli iki turk stoper bunlar deniyordu o zaman. serdar aziz iyi kötü bir kariyer yaptı da bu kemal tokak kayboldu gitti.

nelsson'un yerine direkt koyabiliriz demişsin ya ben koyulabilecek kadar iyi bir oyuncu olduğunu hiç zannetmiyorum. ha iyi oyuncudur belki de ama nelsson'un yerine koyulamaz bence. Anca arkasında bekler sakat-cezalı gibi durumlarda şans bulabilir. Kendini kanıtlaması lazım yani biraz.
Hem Abdülkadir'i hem de ne idüğü belirsiz bu Olsen'i yan yana koyarsak fb'nin düştüğü rezil durumlara düşebiliriz

nelsson geldiğinde de çok ne olduğu belli değildi

keza marcao da

oyuncuyu bilmiyorum da ne idüğü belirsiz nasıl oluyor anlamadım

bir de arda kızıldag vardı buyuklerin transfer listesindeydi. o da kayboldu galiba.

Ülkede futbol gelişsin isteniyorsa yaş kısıtlaması bu ülkede şart.
Misal takımda totalde 30 yaş üstü 2, 24-30 arası 4 toplam 24+ oyuncu sayısı 6 tane olmalı gibisinden kurallar gerekiyor.
Danimarka'da her sene oyuncu basılıyorsa futbola genç oyuncu geliştirmeye verdiği önem sayesinde oluyor.
Misal şu falette olsa ne olmasa ne bu kadar hantal ve aptal oyuncuya federasyon olarak ilk sen izin vermeyeceksin.
Bunu bir takım ve hoca hangi hevesle alır yahu aklım almıyor.

misal demişsin ama çok katı yav dediğin kurallar :D iyi karakterde tecrübeli oyuncular her ekibe lazım. genç oyuncular için de mentorluk açısından değerliler

Ne idüğü belirsiz derken kerem gibi mi

nelsson geldiğinde de çok ne olduğu belli değildi

keza marcao da

oyuncuyu bilmiyorum da ne idüğü belirsiz nasıl oluyor anlamadım

nelsson geldiğinde nasıl ne olduğu belli değildi yav? Nelsson geldiğinde kendisinden 3 yaş büyük olan Marcao'dan daha tecrübeli bir oyuncuydu :D Gayette tanınıyordu.

Olsen'de ne idüğü belirsiz evet, bir Nelsson değil. Nesini anlamadın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt