Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelsson geldiğinde de çok ne olduğu belli değildi

keza marcao da

oyuncuyu bilmiyorum da ne idüğü belirsiz nasıl oluyor anlamadım
Belliydi nelsonla marcao sallayanlar hiç izlemeyenlerdi 7 verilirmi diyodu

Belli olmayan cicayla morutandı nelsonla marcao alınırmı diyenlerde bunlara belli diyodu hatta becaliyi dolandırmıştık bunlara göre

Sonuç ortada

Yarın bizim stadyumda nasıl bir atmosfer olacak çok merak ediyorum. Keşke Giresunspor yerine derbi maçı filan olsaydı.

kemal tokak vardı samsunsporda. milli takımda serdar aziz'le yanyana oynuyorlardı. en potansiyelli iki turk stoper bunlar deniyordu o zaman. serdar aziz iyi kötü bir kariyer yaptı da bu kemal tokak kayboldu gitti.
Bugün ne kadar güzel içi bilgi dolu mesajlar giriyorsun. Espiriler de kaliteli... Eleştirmeyi bildiğim gibi ovmesinide bilirim.😍

kemal tokak vardı samsunsporda. milli takımda serdar aziz'le yanyana oynuyorlardı. en potansiyelli iki turk stoper bunlar deniyordu o zaman. serdar aziz iyi kötü bir kariyer yaptı da bu kemal tokak kayboldu gitti.
Bi kac macını canlı izleme fırsatı buldum tekniği flan da fene degıldı. Harbi noldu ona

Geçen sene eylül ayında dolar kuru 8 civarıydı euro'yu hatırlamıyorum ama oda genelde 1,5-2 arası üst seviyede olduğu için 9,5-10 civarıdır şuan günümüzde kur 18'e dayandı. Birde bu sezonki yayın geliri de düştü bir şampiyonluk 2 milyon dolar şuan ki kurla yaza kaç olur kimbilir. Şuan türk klübllerini asıl batıran maaşdır her zaman yüksek bonservis klübleri batırmaz ama bir oyuncuya 4 verip karşılığını alamayınca klübler batmaya mahkum oluyor.
Peki fikrin nedir kaç milyona dusursunler ?

Ümraniye maçımız Cuma ve sahamızdaki Antep maçını Pazartesine almış fenerasyon taraftar az gelsin diye. Trabzon’daki maçımız tabiki Pazar günü.

FZ-0ou5WYAEa3RJ

🥺

becir'in bu sezon oynadıgı maçların bi özetine bakiyim dedim de, birinde 3-0 diğerinde 2-0 yenilmişler, 4 numaralı oyuncu becir, biraz gevşek bi oyuncu. becir pek hoşuma gitmedi 90dk izlemek lazım da bunların oynadığı topta sıkıcı izlenmez. umarım kötü çıkmaz

Burada kimse Becir’i izlemedigi icin ben izleyim dedim oyuncu hakkinda bilgi sahibi olmak icin ama dedigin gibi oynadiklari top hic cekilmedi 5dk sonra kapattim

İsterlerse sahura alsınlar şampiyonluğumuzun önünde kimse duramaz bu saatten sonra

Dursun iktidarı bağlamış şampiyonluk sözü almıştır peşkeş arazi karşılığı(görevde kalması şar,görevde kalması içinde şampiyon olması şart)

Takımda iyi kuruldu
Sonunda takimda iyi kuruldu yazmisin :) senin hayatin boyle sozler uzerine kurulu sanirim. İktidar mi bizimi sampiyon yapicak ? Birde soz almisiz :) Peskes nedir ? sikebahcemiyiz biz

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt