Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vergiler hariç şuan ideal kadro bütçesi 20-25 arasıdır biz şuan 30 bandına dayandık ve daha da transfer olacak deniyor. Bu lig için bu bütçe fazla.
Hakemleride yenmek klişeden ibaret kimse hakemi yenemez biz geçen sene 6 maç doğranırken yenebildik mi hakemler isterse öyle bir kitler ki hiçbirşey yapamazsın maçta. Geçen sene bize uyguladıkları bu tarifeydi her maçın ilk dakikası ilk faulde o maç için önemli savunma oyuncumza direk sarı kart gösteriyorlardı ki hamle yaparken kısıtlamak için.
Fatih hocanın intikamını aldılar geçen yıl Torrent gelince hiç çalınmayan penaltılar çalınmaya başlandı bu sene o tarz işler olmaz çok

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gent maçını izliyorum olsen iyi gibi duruyor ayakları ve tekniği güzel fakat net değerlendirme yapmak zor çünkü gent 3lu savunma oynuyor ve zayıf rakibe karşı bile gömülü savunma oynuyor 3 stoper 3ude çakılı
Havadan ve açık alanda nasıl bunlar uzun süreli gözlem gerekir

durgunluk dönemine girdik sanırım. rotasyon ve uygun yerli hamleleri elzem. ay sonunda önemli fırsatlar da çıkabilir.

Kardeş hayal mi kuruyorsun. Dursun başkan iktidarla anlasirken ordamiydin. Başka ne konuştular anlatır mısın... Şaka mı abicim bu mesaj?? Yahu sen Galatasaray forumunda nasil böyle bir mesaj yazabilirsin ki... Sen bunlari yazarsan sana ölü paraya bu takımı kuran yönetimi satmış olmazmisin. Bu mesajın fener medyasından ne farkı var?? Kimsede bişey dememiş. Büyük rezalet bu mesaj.
Ne amaçla yazdın bilmiyorum ama büyük rezalet....
Aynisini bende soyledim kimse tinlamdi renktas. Sorsan hepsi buyuk Galatasarayli

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gent maçını izliyorum olsen iyi gibi duruyor ayakları ve tekniği güzel fakat net değerlendirme yapmak zor çünkü gent 3lu savunma oynuyor ve zayıf rakibe karşı bile gömülü savunma oynuyor 3 stoper 3ude çakılı

bende açtım şimdi herif atıyordu direkten döndü

Cuypers nasıl üstat? 1 gol 1 asist yapmış. Geçen sene de 21 gol+asist yapmış galiba.

bu herif daha iyiymiş olsen'den, twittter'dan baktım da olsen'in yerine okumu oynamalıydı yazmışlar

Hoş değil. Kanıt vs olmadan bu tip asılsız ithamlar yapılmamalı. Hakkımızla alacağız şampiyonluğu. Bize bizden başkasından fayda gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt