Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.197
- 24.227
- 3.093
Marcao da bonusun şartlarını bilen var mı? Eğer CL ye katılma vs ise şimdiden geçmiş olsun. Bizim lanetimiz bu sene Sevilla’yı ilk 10’sokmaz çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao da bonusun şartlarını bilen var mı? Eğer CL ye katılma vs ise şimdiden geçmiş olsun. Bizim lanetimiz bu sene Sevilla’yı ilk 10’sokmaz çünkü.

@Cihan AğzıkaraHiç ceza yememiş birisi var mı?
Allah düşürmesin 9 10 kere girmişligim var kodeseHiç ceza yememiş birisi var mı?
Hocam 2 senede çıkacağız dediler. Florya'dan seneye Ekim'de taşınacağız Florya'da iken hali hazırda kullanılmayan inşaatın başlayabileceği bir yer var oraya inşaat bu yaz başlayacak Florya'nın tamamının ne zaman alınacağı önemli sanırım burada. Mecidiyeköy'de de Erden Timur fazla bir iş yok Rezidans için gerekli çalışmalar, izinler alındıktan sonra yine gelecek sezon satışa başlanabilecek tarzı bir şey söylemişti, artık bunların gerçekleşmesini bekleyeceğiz. Erden Timur varken ben maaş sorunu yaşanacağını pek sanmıyorum.Babel de 15 eminim de.
Ben çekincemi söyleyeyim, enflasyon devam eder kur yükselmeye devam eder.
Sene sonu en az 500 milyon lira zarar ederiz. Sezon ortası falan cepten ödemezlerse maaşlar ödenmemeye başlar.
Her şey Erden'e bağlı, o bu işleri çözmezse hepsi tek tek olur.
BB olayı 2025i bulur en az bence. Tabii kur ev enflasyonla borç, bütçeye göre az konuma gelebilir.
Hiç ceza yememiş birisi var mı?
@Onur Liboş olabilirHiç ceza yememiş birisi var mı?
kulube 1 hafta önce bildirmek zorunda diye bilmekteyımŞimdi bu sevilla gidip son gün 25 milyon euro verip alırsa nellsonu ne yapacağız ?
Yok reis farketmemişimdir.Adminimizi alintiya aldim saatler önce, cevap vermedigine göre beni pek iplemiyo.
Benim kellem ile baslayabilirsin
Cezanın da kralını yedik@Onur Liboş olabilir
Sounds nice@Onur Liboş olabilir
yapmaAbi saplamayacaksan ben varım. Sicilim temiz
@Hakan MisirogluHiç ceza yememiş birisi var mı?
Cihan'a kıyamıyorum henüz.