Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas bende senle ayni yerdeyim. Adam diyorki peskes cektin sampiyonluk sozu aldik ben ordayin. Dediklerinde sonunana kadar haklisin. Ama biz kimseden soz almayiz

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu bilmem yanlış demiş, ben bizim adımıza al şampiyonluğu ver arsayı diyeceklerini zannetmiyorum. Şu yaşıma kadar şu son snelerdeki gözümüzün içine soka soka olan bazı şeylerin 1/100ünü bile görmedim ki olsa ortalık yanar yani. Bi UEFA döneminde maç ertelenmesi olmuştu maximun bu.
2000 sonrası hakkımız olan ertelemeleri bile yapmak istemeyen ısrar eden bir takım kişiler vardı ülkede. Sırf bu yüzden gencecik bir çocuğun futbol hayatı tamamen kötü yönde ilerledi.
Elimizde ne var ne yok alırlar değil şampiyonluk fazladan korner bile alamayız. Millet tekme atıyor dokunmadı ki, görmedi ki diye savunuluyor bizimki oyuncunun yanından geçse niye geçtin maçın 5. Dakikası zank kart.

Semih Nalbant

şuan böyleyım

Hocam 2 senede çıkacağız dediler. Florya'dan seneye Ekim'de taşınacağız Florya'da iken hali hazırda kullanılmayan inşaatın başlayabileceği bir yer var oraya inşaat bu yaz başlayacak Florya'nın tamamının ne zaman alınacağı önemli sanırım burada. Mecidiyeköy'de de Erden Timur fazla bir iş yok Rezidans için gerekli çalışmalar, izinler alındıktan sonra yine gelecek sezon satışa başlanabilecek tarzı bir şey söylemişti, artık bunların gerçekleşmesini bekleyeceğiz. Erden Timur varken ben maaş sorunu yaşanacağını pek sanmıyorum.
Timur kalmayabilir ben ondan çekiniyorum. Bir yerde ayağını kaydırırlar

BB için de konutları yapıp satmak 2 senede bitmez; bitince de borç ve faiz totali ile eldeki parayla yatırım ihtimali değerlendirilebilir.

Son 1 senede kredi çekmenin nakit almaktan daha mantıklı olması gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt