Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neler olmuş burada yav? Ortalık karışmış.
turku-evinde-sasirtan-olay-istek-parca-yuzunden-ortalik-karisti.webp

Hımmm öyleyse ıyi. Ulen R3cep beni alıntılayınca kim bilir ne troll yapıyor diye 3 defa mesajı okuyorum beni o psikolojiye soktun püüüüü
Beşiktaş'taki velet torinoya öyle gitmişti. Bir hafta değil de 5 gündü sanırım. Beşiktaş'a mektup gönderiyorlar beşiktaş sallamıyor :asd:. :asd: Oyuncu gidecem deyince 2 gün kala Twitterdan ağlıyorlar

Timur kalmayabilir ben ondan çekiniyorum. Bir yerde ayağını kaydırırlar

BB için de konutları yapıp satmak 2 senede bitmez; bitince de borç ve faiz totali ile eldeki parayla yatırım ihtimali değerlendirilebilir.

Son 1 senede kredi çekmenin nakit almaktan daha mantıklı olması gibi.
Mecidiyeköy'ü 1 senede satıp biraz rahatlayacağız sanırım. İnşaat projeleri her şeye gebe olur. Umarım bir sorun çıkmadan hallederiz.

bu sene biraz zor belki ama sponsor bulmalıyız bulabildigimiz kadar şu stat ismini verebilsek misal güzel olurdu

Translatoru acip, Sevilla forumuna üye olmaliyiz. Orda Monchiye küfür ederek, takima stoper lazim neyi bekliyon keltsi deyip, Nelssonu artik 25 milyonu bastir ve getir yangini yapalim.
Hazır bu işlere girmişken şu mükemmel Romen orta saha Cicaldau'dan bahset Renktaş
10 m€'ya geleceğe büyük yatırım yaparız diye gir konuya ;)

Timur kalmayabilir ben ondan çekiniyorum. Bir yerde ayağını kaydırırlar

BB için de konutları yapıp satmak 2 senede bitmez; bitince de borç ve faiz totali ile eldeki parayla yatırım ihtimali değerlendirilebilir.

Son 1 senede kredi çekmenin nakit almaktan daha mantıklı olması gibi.
Timur'un kalması lazım. Seçim döneminde ilk ben dikilirim yanlış bir şey görürsem demişti. Başkanvekili olması sebebiyle yetkileri de Sportif AŞ'de Dursun'dan sonra en yetkili kişi ama evet en büyük tehlike Timur'un ayağını kaydırma ihtimalleri. Mecidiyeköy'de satışlar 2023'te başlarda. Florya'yı bilmiyorum sadece bu sezonun bitişi ile inşaata başlayacaklar orada bahsettikleri ilk etapta sanırım 3 etap olacak. Dediklerinden anladığım yapacakları ilk iş faizden kurtarmak için BB borçlarını ödemek olacak gibi geldi bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt