Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bir depresyondasın renktaşım, nantes maçını izlemene sebep olan acı olay ne?Nantes maçını izledim MM31 elimizde patlar. Herif futbol oynamayı bilmiyor. 2-3 haftaya yedek kulübesine hapsolur.
Çok mecbur kalmazlarsa kalır gibi. Kounde dışında 16'nın üstüne çıkmamışlar stoperde. Piyasa belirleyici olacak.Tahminin nedir ustat yolcu eder miyiz yoksa kalir mi 1 sene daha
Torreira da bizim insta mesajlarını okuyup etkilendiğini söylediğine göre etkinliği klinik olarak kanıtlanmıştır. YüklenelimBelotti'nin karısına baskı yapmaya devam edersek bu iş olur
Allah Allah nantesin içine Galatasaray mi kaçmış. Takoz her yerde takozdur. Mustafa'ya top tasiyamiyoruz diyenler izlesinNantes maçını izliyorum Mohamede top gelmiyor üzücü
Torreira büyük takımlarda gördü ama Belotti bence ilgiye ihtiyacı var Roma'da o ilgiyi göremez buraya gelirse kral olur hele ki golleri attıkça iyi ki geldim derTorreira da bizim insta mesajlarını okuyup etkilendiğini söylediğine göre etkinliği klinik olarak kanıtlanmıştır. Yüklenelim