Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anladığım bazı maçlarda kaleye Okan geçip kanatlardan birinde yada 9 no olarak kanada da katkı verecek şekilde Mertens ve iki forvet oynayacaz gibi. İleri 4 lu Mertens yunus veya keremden biri ve iki forvet şeklinde.

Roma'nın Belotti'ye teklif ettiği ücret 2.9 m euro olması lazım vergileri düşünce 1.4 m euro eline geçecek bence oyuncunun istediği maaşlara çıkamıyorlar eğer son 36 saatte gerçekten bastırıyorsak bizi tercih eder. Bugün yengenin come to Galatasaray yazılarını beğendiği söyleniyordu.

Onore oldum vekilim

1660343522820.webp

Roma'nın Belotti'yi alabilmesi için Şomu'yu satması mı lazim, kiralık gönderse olmuyor mu ?

ayrıca bize hem kanat hem forvet lazım.belottiinin gelmesi kanadın gelmesine engel değil.çünkü sadece kerem ve yunusla şampiyonluk gelmez
Maalesef kanat yedeklerimiz yok. Ama Okan hoca belkide gerek duymuyo. Kanadın birini maçına göre forvet oyuncusu yapabilir. O yüzden forvet istiyo sürekli sanırım Başaktada öyle oynatirdi. Demba ba ileri uçta. Crivelli miydi hatirlayamadim. İkinci forvetide kanada destek verip tüm gol pozisyonlarinda içerde olacak şekilde kullanırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt