Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O orta saha kanatlar ile bir şey alırsınız da neysebunların hepsi haplı herhalde
Fener istiyordu bu adamıGalatasaray, Spartak Moskova forması giyen 25 yaşındaki Jamaikalı santrfor Shamar Nicholson'u kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. (Yağız Sabuncuoğlu)
@Furkan Korkmaz Geçen Gomis'in gencini istiyodun ya reis Moffi demiştim o pahalıydı bu da çakma versiyonu gelirse Lig'de iş yaparJamaikalı forvett
Shamar Nicholson ismi düştü..
Tam TR ligi forveti gibi duruyor 1.92 boy cüsseli gol sayısı da fena değil. Sonradan girip 4 5 golü banko varbu jamaikalı forveti fener istiyormuş almayalım kesin çöptür
Ahbab fenerin listedeymiş uzak duralım.@Furkan Korkmaz Geçen Gomis'in gencini istiyodun ya reis Moffi demiştim o pahalıydı bu da çakma versiyonu gelirse Lig'de iş yapar![]()
Aşırı gelişmiş burak yılmaz geldi mi
Bu şamar 25 yaşında da yine 30 üstü falan çıkmasın sakın gerçek yaşı. Tipi biraz şüpheliGalatasaray, Spartak Moskova forması giyen 25 yaşındaki Jamaikalı santrfor Shamar Nicholson'u kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.
-De Marke
1- o nasıl penaltı yav.Şu durumdan sonra Nelsson’u 20nin altına satarsak dünyanın en kötü yönetilen kulübü olduğumuza inanacam
Youtube ye adını yazayım dedim full welcome fener videoları çıktı soğudum oyuncudan ahberd.Tam TR ligi forveti gibi duruyor 1.92 boy cüsseli gol sayısı da fena değil. Sonradan girip 4 5 golü banko var
Fenerin listesini mi kullanıyoruz
Abra da bariş alperBurak'a Kadabra dersek Belotti Alakazam mı oluyor?
Ekli dosyayı görüntüle 173539