- 13 Ekim 2014
- 108.708
- 58.376
- 4.588
sol kanatta da oynayabiliyormuş kanat alternatifi olabilir
Sevilla daki ocampos gibi mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sol kanatta da oynayabiliyormuş kanat alternatifi olabilir
Omeragic i isteyen bendim. Sakatlık durumunu araştırmadım ve sakat değilse Marcao dan bile temiz ayağı olan kesici bir stoper olduğunu söyledim. Ki cidden sakat değilse mükemmel stoper. Zaten Milan almayı düşünüyodu. Madem gençlere yatırım sakat değilse iki sene sonra yine en az 20m a satabilcegin bir stoper daha gelmiş olur.Enteresan şeyler konuşuluyor forumda.
Biri bitik Sanchez’i ister.
Diğeri 4 milyon euro’ya Belotti gelsin der.
Öbürü 20 yaşında kötürüm kalmış Omeragic’e havaya uçar.
Kimisi çıkar sanki yarınlar yokmuş gibi hepsi de gelsin biz muhasebeci miyiz başlarım maaşına der.
Kendimize gelelim arkadaşlar. Dandik TR liginde oynayacağız sadece. Seferoviç, Mertens, Belotti, Depay gibi bir forvet rotasyonu kurmamıza gerek yok. Genç ve potansiyelli forvet, kanat, stoper olmak üzere 3 transferle ligi rahat götürürüz. 28 yaş üzeri 3+ milyon alacak adamlara gerek yok artık.
Herkes kafayı yemiş.
Keramettin admin umarım vınlatmaz beni.
Kim bu reis![]()
@Hayri Cund çık hesaptanrakiplerimize attık shamarı
taka tak tak zım tak zım tak
Atabilir ona diyecek bi şeyim yok ama aldıkları maaş farkı da var.Bi de sen de Seferovic kalitesinde diğer takım arkadaşlarını oynatan da bi forvetin var.Belotti için o maaşlar bize lüx reis..Cornelius. Orada 300 maç 100 atıyorsa burada 150 maçta 100 atar. Aha bu da Okaka
Ekli dosyayı görüntüle 173546
Menajerlerle de iş pişiriyor mudur dersin? Evander gibi öneriler beni suphelendiriyor.Ben bu emre utkucana cok pis kuruldum
Ne guzel dunya ya
Herif real life fm oynayacak
Senelik ekibiyle 300 k € kazanacak
Aldirdigi 30 topcudan 3u tutacak
Ve bu herif hala scoutun basinda
Yeminle surada bir 10 kisilik konsorsiyum kursak beleşe daha iyi is cikaririz
eee kardeş biz galatasaraylıyız hic bir zaman vasatı kabul etmeyizEnteresan şeyler konuşuluyor forumda.
Biri bitik Sanchez’i ister.
Diğeri 4 milyon euro’ya Belotti gelsin der.
Öbürü 20 yaşında kötürüm kalmış Omeragic’e havaya uçar.
Kimisi çıkar sanki yarınlar yokmuş gibi hepsi de gelsin biz muhasebeci miyiz başlarım maaşına der.
Kendimize gelelim arkadaşlar. Dandik TR liginde oynayacağız sadece. Seferoviç, Mertens, Belotti, Depay gibi bir forvet rotasyonu kurmamıza gerek yok. Genç ve potansiyelli forvet, kanat, stoper olmak üzere 3 transferle ligi rahat götürürüz. 28 yaş üzeri 3+ milyon alacak adamlara gerek yok artık.
Herkes kafayı yemiş.
Keramettin admin umarım vınlatmaz beni.
Neden beleş?Ben bu emre utkucana cok pis kuruldum
Ne guzel dunya ya
Herif real life fm oynayacak
Senelik ekibiyle 300 k € kazanacak
Aldirdigi 30 topcudan 3u tutacak
Ve bu herif hala scoutun basinda
Yeminle surada bir 10 kisilik konsorsiyum kursak beleşe daha iyi is cikaririz
gs li pokemon yok
sarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrıııııııııııııııııı
Adam gayet hakli, gecmisten akillanmayip hala sanchez manchez isteyen transfer obezidireee kardeş biz galatasaraylıyız hic bir zaman vasatı kabul etmeyiz
forumdaki kuşlar bu durumdan rahatsız olabilr HASETLERİNDEN catlasınlar onlarda bir zahmet
kafayı yemıs tabiride hoş degil galatasaray taraftarına boyle konuşamazsın
ne kadar rahat yazılar yazıyor bazıları sanki burası ANTU formu