- 17 Eylül 2018
- 20.452
- 23.368
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karşıdaki açıktaydım o golde.Hagi'nin golünden sonra (gol sevinci esnasında) can pazarı yaşanmış. Kimsenin sakatlanmaması mucize.
mikautadzeeeeeeeeeeeeee
Umarım o durumda kalmayız. Arenada Mertens son 20-30 dakika girip fişi cekecekse biz yandık vallaMertens maci kazandiran golü atacak gibi.
Transfermarkete baktım. 34 penaltı golu. Bunlardan 8 i lig maçları dışında. Yani 106 golün 26 sı penaltı gözüküyor106nın 40ı penaltı mı cidden
Öyle olmali. U21 sampiyona maclardinda da öyle sayiliyor cünküemin misin?
![]()
Andrea Belotti - All goals
This is the goal statistic of Cagliari Calcio player Andrea Belotti, which gives a detailed view on the goals the player has scored.www.transfermarkt.com
@Keramettin TANRIVERDİ 28 penalti atmis. Total golü 158
Fazla degil
Belotti'nin İtalya Ligi'nde 270 Maçta Attığı Gol Sayısı 106 Yaptığı Asist Sayısı 26 Bu 106 Gollerin 40 tanesi penaltıdan.8 tane de penaltı kaçırmış.Ve İtalya Milli Takımı da forvet arıyo hatta Balotelli'yi bile denediler orda yav..
seria a da 106 gol 27 asist attığı gollerin 26si penaltı
Ekli dosyayı görüntüle 173555
Evet öyle görünüyo 8 tane de penaltı kaçırmış..
Adamın toplam kariyernde 26 penaltısı var.Evet öyle görünüyo 8 tane de penaltı kaçırmış..
106nın 40ı penaltı mı cidde
Kluivertsanchez yerine görüşülen,şu olma olasılıgı yuksek herif kim?hem kanatlarda hem forvette oynuyomuş.bitince söylerim demişti nevzat
![]()
Andrea Belotti - All goals
This is the goal statistic of Cagliari Calcio player Andrea Belotti, which gives a detailed view on the goals the player has scored.www.transfermarkt.com
@Keramettin TANRIVERDİ 28 penalti atmis. Total golü 158
Fazla degil
O sitede yazanlar doğru olmayabilir benim baktığım sitede direkt böyle yazıyo..Transfermarkete baktım. 34 penaltı golu. Bunlardan 8 i lig maçları dışında. Yani 106 golün 26 sı penaltı gözüküyor
M2102K1G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi