Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
O sitede yazanlar doğru olmayabilir benim baktığım sitede direkt böyle yazıyo..Adamın toplam kariyernde 26 penaltısı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sitede yazanlar doğru olmayabilir benim baktığım sitede direkt böyle yazıyo..Adamın toplam kariyernde 26 penaltısı var.
bu adam baya yetenekli ama gösteremedi henüz bizim ligde çılgın atabilir ben Galatasaray a isterim
Belotti ünlü bir futbolcu İtalya milli takımında oynayan bir oyuncu Belottinin parasını fazla bulmak başka oyuncunun kalitesini tartışmak başka Belotti şuanda Lazio Roma gibi takımlarda rahat oynayacak bir futbolcubelotti
19/20 sezonu 44 maçta 22 gol atmış 10'u penalti
20/21 sezonu 36 maçta 13 gol atmış 5'i penalti
21/22 sezonu 23 maçta 8 gol atmış 3'ü penalti
attigi gollerin hemen hemen yariya yakini p6 gibi duruyor son 3 sezon
yillik 4m'den 3 yillik kontrat bayilmak sacmalik gibi durmakta
bu adam baya yetenekli ama gösteremedi henüz bizim ligde çılgın atabilir ben Galatasaray a isterim
Yaw arkadaş bu yerli kuralı ve bu borçla nereye Los Galacticos kuruyorsun?Bize belotti icardi tarzında yıldız forvet ihtiyacı şart hem şampiyonluk yolunda büyük adım atarsın hem rakiplerini bitirirsin Los galacticosu kur kafan rahat olsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizimle daha önce adı geçmişti. Ama kiralık göndereceklerse bile 13-15 zorunlu opsiyon istiyorlar, Bologna işi bu yüzden olmuyor sanırım.bu adam baya yetenekli ama gösteremedi henüz bizim ligde çılgın atabilir ben Galatasaray a isterim
Mertens?allah korusun sefere birşey olsa gomise kalıcaz oraya 1 isim kesin gelmeli 2 isim gelirse de baş göz üstüne
Mertens'i forvete çekip oynayabiliriz hatta mertens'in forvet olduğu dizilimle baya değişik bir takim oluruz. Ben merak ediyorum mertens'li dizilimi.allah korusun sefere birşey olsa gomise kalıcaz oraya 1 isim kesin gelmeli 2 isim gelirse de baş göz üstüne