Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygi duyarim fikrine rengim, ama bence antalya macinda cok kötüydü her topu kaybetti ve cok pas hatasi yapti. Topu da tutar oyunu sogutur diye kabiliyet görmüyom, cok yavas ve agir topcu. yasi 30 ilerde daha cok cökecek, kaplumaga gibi dolascak orta da. Ben hic begenmedim. Midtsjö-Torreira ya zaten kimse bise diyemez ikiside kesinlikle nokta transferi, yönetimi tebrik etmek lazim. Tercihim ilk 11 icin Midtsjö. Herif box to box oynuyor hem defansif hem ofansif olarak iyi tam iki yönlü adam, takimi rahatlatir. Bu Adamdan daha cok verim alacaz.

Gedsonu alacaktik hala sinirleniyorum o olaya, Gedson-Torreira düsünsene ligin en iyi orta saha ikilisi olurdu bide önüne Mertensi koy otur keyifle izle..
Artık Gedson diye hayıflanmanın da bir anlamı yok. Ama haklısın. Gedson tarzında bir herif çekmeliyiz oraya. Veya Gedson'un kafasını karıştırıp seneye biz almalıyız. Fenerbahçe nasıl bizden Serdar Aziz'i aldı biz de Beşiktaş'a ve Gedson'a aynı tarifeyi uygulayabiliriz.

ŞAMAR
1660387521497.webp

belotti
19/20 sezonu 44 maçta 22 gol atmış 10'u penalti
20/21 sezonu 36 maçta 13 gol atmış 5'i penalti
21/22 sezonu 23 maçta 8 gol atmış 3'ü penalti

attigi gollerin hemen hemen yariya yakini p6 gibi duruyor son 3 sezon
yillik 4m'den 3 yillik kontrat bayilmak sacmalik gibi durmakta
Evet bunun peşindeydim bravo

Gscimbom ahalisi Belotti gelirse başarılı olması için elinden geleni yapıyor, boklayın az daha haydi....

4 ayrı site 4 ayrı veri :D Şu adamda paylaşmış ama bu benim baktığım site bu sezon atılan 2 tane penaltıyı eklememiş gibi gözüküyo :D

serie a da 107 gol atmış 26sı penaltı. sen 107 golün 40ı penaltı demişssin yanlış info. O aradaki fark da diğer kulvarlarda attığı penaltılar da var.
milli takım hariç 157 gol atmış bunların 34ü penaltı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt