Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.648
- 109.473
- 4.878
sen belottiyi kafaya taktın. allah kolaylık versin ikinize deBenim baktığım site böyle gösteriyo Milli Takım yeri ayrı..
Ekli dosyayı görüntüle 173563
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen belottiyi kafaya taktın. allah kolaylık versin ikinize deBenim baktığım site böyle gösteriyo Milli Takım yeri ayrı..
Taylan, ömer, ogulcan, sekidika verelim salsınlar.Artık Gedson diye hayıflanmanın da bir anlamı yok. Ama haklısın. Gedson tarzında bir herif çekmeliyiz oraya. Veya Gedson'un kafasını karıştırıp seneye biz almalıyız. Fenerbahçe nasıl bizden Serdar Aziz'i aldı biz de Beşiktaş'a ve Gedson'a aynı tarifeyi uygulayabiliriz.
regista oynatıyorum sn futbol ulemasıMertens i nereye koyuyorsun 11 de sayın koç?
Ne algısı yav baktığımız yerden atıyoz istatistiği herkes gibireis istemediğin topçu için algıya devam o zaman ne diyeyim allah bereket versin
alınganlığın üstünde sayın koçregista oynatıyorum sn futbol uleması
Biz sizin gelişim merkezinizi değiliz vınpleaseRoma, Justin Kluivert ile yeni sözleşme imzalayıp oyuncuyu bir takıma kiralamak istiyor.
İtalyan ekibi, Hollandalıyı Galatasaray'a kiralamaya sıcak bakıyor.
[Mehmet Özcan]
Benim baktığım site böyle gösteriyo Milli Takım yeri ayrı..
Kim ya bu boklanıp başarılı olanlar?Gscimbom ahalisi Belotti gelirse başarılı olması için elinden geleni yapıyor, boklayın az daha haydi....
transfermarktla senin söylediğin rakamlar arasında 2 kat fark var neredeyseNe algısı yav baktığımız yerden atıyoz istatistiği herkes gibi4 ayrı sitede 4 ayrı veri farkı var.Demek ki her site doğru değil benim baktığım yer bile bunun içinde diyorum..
Barcelona