Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
santrafor belotti veya bu kalitede bir oyuncu geliyorsa tamam. gelmiyorsa kimseyi almayalım.
Ne alaka yav. Adam gibi 5-7 milyon bonservis bedeli olan scout transferi olsa aslinda daha iyi. Elalem boundpenza'yı bulup alıyor diğeri cagne denen herifi futbola dondürüyor sonra kilitliyor bize bu tarz ucuz bir forvet gerekiyor. Yanina da onyekurudan koşu var stili 2 tane çift cigerli 21 yaş altı kanat forvet.

Yapılması gereken hamleler bunlar.

Ne alaka yav. Adam gibi 5-7 milyon bonservis bedeli olan scout transferi olsa aslinda daha iyi. Elalem boundpenza'yı bulup alıyor diğeri cagne denen herifi futbola dondürüyor sonra kilitliyor bize bu tarz ucuz bir forvet gerekiyor. Yanina da onyekurudan koşu var stili 2 tane çift cigerli 21 yaş altı kanat forvet.

ŞAMAR için yorumun nedir üstat fena durmuyo herif

1660388576442.webp

13 Agustos'ta hala serbest statüde olan futbolcularin yüksek piyasa degeri sorgulanir.

söylediğin şey denendi sonucu da ortada

O zaman midtsjö ya da oliveira yedek kalacak mecburen. Seferoviç de
Bence kerem ve Yunus dönüşümlü oynar. Mertens olur o olmayınca iki kanat yunus kerem zaten midso yada Oliviera biri yedek kalacak ona yapicak bişey yok.
Bazen sefer yada belotti birisi olmayınca tek forvet oynatır. Yani bir dünya opsiyon olur hücum bölgesinde. Ki bu çok gerekli. Lig uzun. Buda çok iyi bişey. Mantıklı düşününce. Orta saha ve hücum tarafimiz zaten komple bütün maçlarda olamaz. Sakatlık rotasyon taktik bir dünya kriter var ve herkes oynar yani. Hiçbir sıkıntı olmayacağını aksine şampiyonluk için çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bütün büyük takımlarda böyledir bu. Hatta bizim iki katimiz oyuncuları var. Hepside kaliteli hepside oynuyor. Günümüz futbolu böyle bunu futbolcularda biliyo.

Şamar nasıl biri bilmiyorum ama Sorloth, Cornelius tarzında biri gibi tip olarak, bizim ligde iş yapabiliyor bu tarz oyuncular

Baktığım site öyle diyo bi de senin baktığın siteye baktım Torino'da Lig dışı 3 tane Uefa Avrupa Ligi Elemeleri'nde attığı gol var..
reis ben seria a için konuşuyorum 106 gol atmış bunların 26sı penaltı
tüm kariyerini katınca 160 gol 40 penaltı falan oluyor

senin baktığın yerle tm arasında uçurum var 100 gol 40 penaltı nerede 160 gol 40 penaltı nerede.
bu arada sana takılıyorum ha alınma sakın.

1660388605116.webp

1660388650433.webp

Yaw arkadaş bu yerli kuralı ve bu borçla nereye Los Galacticos kuruyorsun?

Neymiş daire satacaklarmişta borcu kapatacaklarmiş.
Bu borcun zaten sebeplerinden biri dursun & cenk
Florya'yi ve rivayi da uçacaz kaçacaz diye satıp sadece 300 milyon lira alan yine dursun
Çok gaza gelmeyin

Mertens 4
Gomis 2
Sefer 3
Belotti 4 maaş alacak ve biz bunlardan sadece iki tanesini aynı anda sahaya süreceğiz ( yerli kuralı ve defansa yardım etmemeleri sebebiyle)
O işin espirisi mertens Torreira oliviera seferovic almışsın iki tane de iyi adam alacan takım oturacak seneye Avrupa'ya gittiğinde başarı şart yoksa bir daha başarılı olamazsin

Cok sükür bugün yedekli kadro dizerken Süper Lig oyuncusu olmayan adamlari yazmak zorunda kalmiyoruz.
3-4 takviye daha yapabilirsek kadro kalitemiz her bölgede kabul edilebilir seviyenin üstüne cikmis olacak.
Gecen seneki kötü kadrodan iyi yere giden tek oyuncu Marcao.
Transfer yapan bir de bulgur pilavi var, Flamengo'ya gitmis.

1660388909396.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt