Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reis ben seria a için konuşuyorum 106 gol atmış bunların 26sı penaltı
tüm kariyerini katınca 160 gol 40 penaltı falan oluyor

senin baktığın yerle tm arasında uçurum var 100 gol 40 penaltı nerede 160 gol 40 penaltı nerede.
bu arada sana takılıyorum ha alınma sakın.

Ekli dosyayı görüntüle 173565
Ekli dosyayı görüntüle 173566
Yok ne alınacam biliyorum reiste baktığım siteye girince Torino'da attığı penaltı sayısını gösteriyo bi de senin siteden baktım İtalya Ligi dışında 3 tane penaltı golü var.Bu fark niye var sitelerde bilmiyorum senin site de yanlış olabilir benim site de..

Brooks yedege
Bi kanat
Bi forvet

Öyle über isim gelmez daha

söylediğin şey denendi sonucu da ortada
Denendi evet , 4 verilerek yatırım yapılan Marcao 15'e gitti 7'ye alınan Nelsson en az 20 kağıda transfer yapacak. Belki Cica dışında alınan tek bir topçudan bile zarar etmeyeceksin muhtemelen. Geçen sene scout transferleri yaptın diye 13. olmadın , en kritik bölgeni boş bıraktın diye oldun. Belotti gelmeyecekse transfer yapmayalımmış mantığa bak.

italya liginde atılan gol sayılarını 1.5 ile çarpıp öyle düşünmek lazım bizim ligin kalibresine uygun hale getirmek için.

Fikir özgürlüğü aslında o kadar da iyi bir şey değil.Altı boş fikirler beyan edilmemeli.Özellikle twitterda transfer için iki kriter var.Birincisi rakibe çalım atmak.İkincisi rap arabesk mixi bir altyapıyla oyuncunun güzel bir editinin olması.Oyuncuyu tanımıyorlar bile.Örneğin Belotti.Bi tane editi var herkes paylaşıyor.Adam 3 istemiş 4 istemiş önemli değil.Kaç kere izledin desen en fazla 10 dakika skills videosu.

ŞAMAR için yorumun nedir üstat fena durmuyo herif
Şamarı beğendim ben uygun maliyetle baglanırsa tam anlatmaya calistigim oyuncu profili bu. Hatta ben olsam gomisten çikmanin yolunu arar 3. Bir ismi alırım ama bu sefer max 20 yaşında falan.
Aha da isim veriyorum Andreas Schjelderup

Belotti'nin maliyetine girmek yerine Umut Bozok hamlesi daha mantıklı olmaz mı? An itibariyle 3 yerli kuralında 3 isme mecbur kalmaktayız.

Hem Kaan Ayhan, hem de Umut Bozok farklı mevkilerde elimizi rahatlatır gibime geliyor. Bence bir de yerli sol bek alınıp Kazımcan kiraya gönderilmeli. O noktada da her iki beki yedeklemek babında Mert Müldür -uygun maliyetlerle- mantıklı bir hamle olur.

Yok ne alınacam biliyorum reiste baktığım siteye girince Torino'da attığı penaltı sayısını gösteriyo bi de senin siteden baktım İtalya Ligi dışında 3 tane penaltı golü var.Bu fark niye var sitelerde bilmiyorum senin site de yanlış olabilir benim site de..
milli takım ve diğer kulvarları katınca karışıyo istatistik ben öyle anladım reis

Belotti'nin maliyetine girmek yerine Umut Bozok hamlesi daha mantıklı olmaz mı? An itibariyle 3 yerli kuralında 3 isme mecbur kalmaktayız.

Hem Kaan Ayhan, hem de Umut Bozok farklı mevkilerde elimizi rahatlatır gibime geliyor. Bence bir de yerli sol bek alınıp Kazımcan kiraya gönderilmeli. O noktada da her iki beki yedeklemek babında Mert Müldür -uygun maliyetlerle- mantıklı bir hamle olur.
1-1.2 milyona oynatmaya calisiyoruz da olmuyor heralde.

made-in-turkey-vector-16166734.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt