Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun
Hızlı
Güçlü
Dribblingi olan

1 forvet gelmeli gelecekse. Hojlund dışında.

Bir tane de patlayıcı ya da skorer kanat gelmeli.

Kanat ve forvet transferleri bu minvalde olmalı.

Penaltıyla istatistik üreten bir balona servet dökülmemeli.
Nasılsın abim?

Bence maliyet esasına dayanarak kıyas yapmışsın gibi geldi. Belotti'ye o rakamı vermektense Umut Bozok'u alsak daha iyi olmaz mı denince bir kıyaslama durumu ortaya çıkıyor. Tabii bana göre. :)
Yok. Belotti'yi izlemedim. Daha iyi veya kötü diyebilecek bir bilgim yok. Ama Umut'u izledim ve bize yeterli bir yedek gibi geliyor bana.

Oyuncu değişikliği yaparken sahaya yerli atmak durumunda olduğumuzda tabelada Emre Kılınç'ı, Taylan'ı veya Ömer Bayram'ı görmek hoşuma gitmiyor.

Dubois çıkar Kaan girer, Aanholt çıkar Mert girer, Sefer çıkar Umut girer vs vs.

Bu sanki daha doğru bir yatırım gibi geliyor bana. Yerli durumunu esnetip rahatlatıyoruz rotasyonu.

Belotti transferi israf niteliğinde olur. Acil kanat rotasyonuna adam lazım

Uzun
Hızlı
Güçlü
Dribblingi olan

1 forvet gelmeli gelecekse. Hojlund dışında.

Bir tane de patlayıcı ya da skorer kanat gelmeli.

Kanat ve forvet transferleri bu minvalde olmalı.

Penaltıyla istatistik üreten bir balona servet dökülmemeli.
Samar uzun ve guclu ama driplingi yok sanirim. Hizini tam anlayamadim ama agirdir muhtemelen

erden timur ya italyada ya da italyaya gidecek corrieera della sporta göre.baskan yardımcısı diye onu kastettiler buyuk ihtimal

bu gencoyu tanımıyorum ama mantıklı olabilir. geçen sene de bu profilde waghiri kovalayıp alamamıştık.
btw şamara benzer profilde cuypers var gentte. dün de ona denk geldim. ucuz yollu olacaksa şamar da cuypers de 12.adam için iyi olabilir. zaman zaman 11 bile oynatırsın
Andreas Schjelderup 16 yaşinda çıkıp aslanlar gibi oynayan delikanlı bir yetenek.
Norveçli, geleceği çok parlak.
Daha 18 yaşında.
Hız
var,
Çok rahat adam geçiyor,
Yardımcı forvet oynat, 4-3-3 solmileri kanat forvet oynat hepsinde oynar yerini yadirgamaz.
Topu alayım bakayim yok topu almadan çevre kontrolünü sağlıyor hamza gibi direkt yardırıyor.
Bir kere frikiğine denk geldim ayak içi çok temiz bırakmıştı.

Geleceği çok parlak.
0 risk var çocukta.

Yok. Belotti'yi izlemedim. Daha iyi veya kötü diyebilecek bir bilgim yok. Ama Umut'u izledim ve bize yeterli bir yedek gibi geliyor bana.

Oyuncu değişikliği yaparken sahaya yerli atmak durumunda olduğumuzda tabelada Emre Kılınç'ı, Taylan'ı veya Ömer Bayram'ı görmek hoşuma gitmiyor.

Dubois çıkar Kaan girer, Aanholt çıkar Mert girer, Sefer çıkar Umut girer vs vs.

Bu sanki daha doğru bir yatırım gibi geliyor bana. Yerli durumunu esnetip rahatlatıyoruz rotasyonu.
Yani bonservisine 2,5, Umut'a 2 milyon € maaş vermek daha mantıklı durmuyor.

Tüm yollar vargasa çıkıyor alalim işte vargasi hem kanatta oynar hem 10 numarada adanademirspor alamadı gitti onyekuru yu aldı biz geç kaldık gidip vargasi kiralık satın alma opsiyonlu almalıyız.

Yerli açısından mantıklı bir hamle olur katılıyorum. Onun haricinde Belotti'yi isteyenlerin yüzde 90'ını Belotti'yi izlememiştir. Ben hala kapalı bir kutu olduğunu düşünüyorum Belotti'nin.

Rotasyon için de futbolcu lazım.

Yedek kanat forvet
Seferovic’e yakın kalitede forvet
Yerli defans (stoper veya sağ bek)
Yabancı stoper

4 transfer dışında bence daha fazla ihtiyaç yok.

belotti bitmiş bile olabilir
20220813_144704.webp

36 saattir italyadayız ve belotti konusunda işler iyi gidiyor demiş pedulla.bu işin iyi gitmesi için belottinin ikna edilmek üzere olması lazım.baska türlüsü zor

pazartesi veya salıya kadar romayı bekleyecekmiş belotti
____________Lucas___Fredrik
Yunus_______________________Mertens
____________Seferovic____Belotti

Her maç minimum 3 gol atarız

Fikir özgürlüğü aslında o kadar da iyi bir şey değil.Altı boş fikirler beyan edilmemeli.Özellikle twitterda transfer için iki kriter var.Birincisi rakibe çalım atmak.İkincisi rap arabesk mixi bir altyapıyla oyuncunun güzel bir editinin olması.Oyuncuyu tanımıyorlar bile.Örneğin Belotti.Bi tane editi var herkes paylaşıyor.Adam 3 istemiş 4 istemiş önemli değil.Kaç kere izledin desen en fazla 10 dakika skills videosu.
Fikir özgürlüğü her ağzına gelen şeyi söylemek değildir. Fikrin temeli olsa bile temeli bozuk olabilir.

Fikir özgürlüğü ve Saygı, bu iki kavramın algılanışı ve kullanımı o kadar temelsiz ki.

Dediğine katılmakla birlikte bu iki kavramın ekstrem seviyede pejoratiflesmesi makul bir tartışma zeminini bile mümkün kilamiyor maalesef.

Üzücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt