Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belotti’ye yillik 4 milyondan 3 yillik sozlesme, toplam maliyeti bonuslar haric 12m euro

Hojlund 7m bonservis, yillik 1 milyondan 4 yillik sozlesme, toplam maliyeti 11m euro + satisindan para kazanabilecegin bir oyuncu

Kimi tercih edersiniz

Hojlundu youtube den izledim, tabiki bunun üzeri maclarini izlemek lazim ama manyak bir golcüye benziyo ben begendim

Belotti’ye yillik 4 milyondan 3 yillik sozlesme, toplam maliyeti bonuslar haric 12m euro

Hojlund 7m bonservis, yillik 1 milyondan 4 yillik sozlesme, toplam maliyeti 11m euro + satisindan para kazanabilecegin bir oyuncu

Kimi tercih edersiniz
mqdefault.jpg

Dezenformasyona sebebiyet veren postlardan kaçınalım. Aksi halde cezai (saplama) işlem uygulanacaktır.

TRANSFER NÖBETİ 16 SAHİBİ

Kimi tercih edersiniz
Farketmez. İkisi de iyi oyuncu. Kulüp açısından direkt bonservis vermek daha zor -para yoksa kredi vs. gerekir- bir durum olabilir eğer Nelsson satılmazsa.

Serbest kalma maddesi yoksa Hojlunda 10 cekerler bence. Newcastle scoutlarini yollamis cocugu izlemeye.

Bir stoper(Nelssonun gitmesi halinde 2) bir kanatı yedekleyecek forvet geliş Omar,Ömer,Cica,Oğulcan,Sekidika ve emre taşdemir gidiş

Mukemmel bir transfer sezonu olur.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt