Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kime göre neye göre büyük. göreceli bir sey bence bu
1660393764391.webp

———Mertens-Belotti———

Ligi süpürürler ama kesinlikle bi kanat oyuncu almamiz lazim

Hojlundu youtube den izledim, tabiki bunun üzeri maclarini izlemek lazim ama manyak bir golcüye benziyo ben begendim
Gecen sezon Sturm Graz’a transfer olduktan sonra kendisi hakkinda iyi yorumlar okumustum. Sturm Graz ile oynadigimiz hazirlik macinda ise ilk kez izleme firsati buldum. Bize 2 tane atmisti. Kiev’e CL elemelerinde atti. Ligde Salzburg’a guzel bir gol atti. Su an cikista olan bir oyuncu.

selcuk-modric , lewa-burak başlıkları güzeldi. kimseye laf etmek için söylemiyorum benim de postlarım var o başlıklarda
zorutan, casperdau ve mostafalardan bu seviyelere dönmek güzel oldu. tam vasatlığa ve başarısızlıklara alışmak üzereydik, camia silkindi kendine geldi en azından.

Galatasaray’da Omar’la yakın zamanda sözleşmenin feshedilmesi bekleniyor.
Cicaldau ile kiralık veya satılık şekilde yollar ayrılmak isteniyor. Oyuncunun menajeri İtalya’da bazı görüşmeler yapıyor.

Sportcell

Bu arada Belotti'nin dort yillik maliyeti tahminimce ~€15m bandinda olur

Bu parayi harcayacagimiza Højlund'a €10m bonservis €1m maastan bes yillik kontrat verelim derseniz saygi duyarim. Yalniz Belotti'yi isteyenlerin izlemediginin iddia edildigi yerde Højlund'u kimler izledi? Ben bizim mac disinda izlemedim orada iyi gorundugunu de kabul ederim. Yalniz bizim taraftarin bizle bir mac yapan bu tip topculara takmasini sagliksiz buluyorum, ayni isi Beka Beka icin de yapiyolardi

Belotti’ye yillik 4 milyondan 3 yillik sozlesme, toplam maliyeti bonuslar haric 12m euro

Hojlund 7m bonservis, yillik 1 milyondan 4 yillik sozlesme, toplam maliyeti 11m euro + satisindan para kazanabilecegin bir oyuncu

Kimi tercih edersiniz
2. seçeneği seçerim ama reis sanki kulübü 10 milyon euro bonservis bekliyomuş diyolardı..

Gecen sezon Sturm Graz’a transfer olduktan sonra kendisi hakkinda iyi yorumlar okumustum. Sturm Graz ile oynadigimiz hazirlik macinda ise ilk kez izleme firsati buldum. Bize 2 tane atmisti. Kiev’e CL elemelerinde atti. Ligde Salzburg’a guzel bir gol atti. Su an cikista olan bir oyuncu.

Öyleyse bize yedirmezler malesef rtas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt