Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.641
- 109.468
- 4.878
twitera bak azıcık. tuzak soru sorma!Bu Shamar videolarda Diagne'yi ve Onuachu'yu andiriyor. Kim verdi bu duyumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
twitera bak azıcık. tuzak soru sorma!Bu Shamar videolarda Diagne'yi ve Onuachu'yu andiriyor. Kim verdi bu duyumu
kime göre neye göre büyük. göreceli bir sey bence bu
adı anılmaması gereken kişi,lord voldemortBu Shamar videolarda Diagne'yi ve Onuachu'yu andiriyor. Kim verdi bu duyumu
Gecen sezon Sturm Graz’a transfer olduktan sonra kendisi hakkinda iyi yorumlar okumustum. Sturm Graz ile oynadigimiz hazirlik macinda ise ilk kez izleme firsati buldum. Bize 2 tane atmisti. Kiev’e CL elemelerinde atti. Ligde Salzburg’a guzel bir gol atti. Su an cikista olan bir oyuncu.Hojlundu youtube den izledim, tabiki bunun üzeri maclarini izlemek lazim ama manyak bir golcüye benziyo ben begendim
zorutan, casperdau ve mostafalardan bu seviyelere dönmek güzel oldu. tam vasatlığa ve başarısızlıklara alışmak üzereydik, camia silkindi kendine geldi en azından.selcuk-modric , lewa-burak başlıkları güzeldi. kimseye laf etmek için söylemiyorum benim de postlarım var o başlıklarda
2. seçeneği seçerim ama reis sanki kulübü 10 milyon euro bonservis bekliyomuş diyolardı..Belotti’ye yillik 4 milyondan 3 yillik sozlesme, toplam maliyeti bonuslar haric 12m euro
Hojlund 7m bonservis, yillik 1 milyondan 4 yillik sozlesme, toplam maliyeti 11m euro + satisindan para kazanabilecegin bir oyuncu
Kimi tercih edersiniz
twitera bak azıcık. tuzak soru sorma!
Bu diyorsa menajer oyunudur diyebilir miyiz?adı anılmaması gereken kişi,lord voldemort
Ronaldo!!!tahmin yürütelim
evet.kouame gelir,gomis giderse.kouameyi daha cok istiyoruzBu diyorsa menajer oyunudur diyebilir miyiz?
Gecen sezon Sturm Graz’a transfer olduktan sonra kendisi hakkinda iyi yorumlar okumustum. Sturm Graz ile oynadigimiz hazirlik macinda ise ilk kez izleme firsati buldum. Bize 2 tane atmisti. Kiev’e CL elemelerinde atti. Ligde Salzburg’a guzel bir gol atti. Su an cikista olan bir oyuncu.
Yeboah 6.5 milyona gitti, 7-8’e birakirlar bence2. seçeneği seçerim ama reis sanki kulübü 10 milyon euro bonservis bekliyomuş diyolardı..
@Melih SönmezBu arada sene başı bizle anılan Raskin'i büyük ihtimalle Brugge alacakmış.
Duvan Zapata Cim Bom'daUzun
Hızlı
Güçlü
Dribblingi olan
1 forvet gelmeli